TEROR: U ZC doručak samo u KRUGU BOLNICE!

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, izdala je naredbu da zaposleni u ovoj ustanovi mogu na doručak isključivo u krugu ustanove, saznaju Info Vranjske iz izvora u ZC Vranje.

Po naredbi, u vreme predviđeno za doručak zaposleni ne smeju da napuštaju krug Zdravstvenog centra, već da obrok kupe jedino u krugu.

- Ovo je izazvalo velike probleme, jer postojeći skromni kapaciteti jedne prodavnice i jednog kioska ne mogu da zadovolje tražnju velikog broja zaposlenih radnika, pa mnogi ostaju bez doručka - navodi sagovornik Info Vranjskih iz ZC Vranje.

Po njegovim rečima, «naređenje direktorke se u ovoj ustanovi selektivno sprovodi».

Praksa pokazuje da se ove uredbe striktno pridržavaju zaposleni u upravi ZC, dok medicinsko osoblje izlazi i van kruga, jer se na njihovo ponašanje počesto i „zažmuri“.

- Poneki iz Uprave pribegavaju taktici kamufliranja, odnosno, obuku bele mantile i tako se iskradu iz kruga i u gradu kupe doručak - ističe izvor iz Zdravstvenog centra.

Zbog ove odredbe direktorke ZC-a duboko nezadovoljstvo javno ispoljavaju vlasnici prodavnica i kioska brze hrane u neposrednom komšiluku ove ustanove, jer su voljom dr Ljiljane Antić ostali bez sigurnog profita.

S. Kostić

Komentari

Opste poznato je da direktorica ima negativan stav sto se tice administracije ili strucne sluzbe. Tako da je lov na vestice tj nepekidne kontrole od strane medicinskih sestara nevidjeno ponizenje . Nisu arsini za sve jednaki. Tako da neki radnici zc mogu sve a neki nista.

Jedna pekara u krugu i bas pripada TRADICIJI / BUBI ZIVOTNOJ POMOCI. Bas me cudi da nije Buba zatvorila i tu jednu sto pokusava da joj konkurise. Sledeci korak je da Kelenko obozavalac Vucica otvori kopirnicu u krugu bolnice i da samo kod njega mogu da se kopiraju i stampaju sva dokumenta. Jos Mice da otvori krematorijum kod ginekologije kao simbol radjanja i smrti i kompletna manufaktura.

Јесте,ал зато ван круга болнице,у радно време,раде по приватним амбулантама,док бедан народ чека по смрдљивим ходницима.

Kada se obezbedi adekvatna hrana u krug zc moze da vazi i naredba to su verovatno znali i sastavljaci takve naredbe. A presvlacenja ima ali to se beli mantili skidaju na portirnicu pa lagano izsetaju u radno vreme preko kapije.

Mora da se radi a ne da se fata magla gospodo..pola zaposljenih u zc to radi

Ne doruckuje se 2h van radnog mesta

Nema sta neko da voli ili ne voli,radno vreme od tad do tad..ako je drzavna ustwnova ne znaci da svi hvataju krivine.Mora da se radi a jos bitnija stavka da se spreci odliv novca na x mesta u zc

Da li ste ocekivali nesto drugo? To je SNS stil, glumci koji su ocigledno zalutali u vremenu i prostoru. Kakav ce im biti kraj. Ne bih da sam u njihovoj kozi.

Donekle je i u redu da se radnici ne udaljavaju za vreme radno vreme, jer neki zloupotrebljavaju pa idu na doručak u gradu, pa se malko zamaju po nekoliko sati, a ti ih čekaj dok ne umreš.Možda bi bolje bilo da direktorica prekontroliše doktore koji za vreme radno vreme ostave državnu rabotu, pa rabote po privatne ordinacije.

Pa prvo direktorka ne postuje tu naredbu jer je u subotu koju je odredila da je radna otisla u 11 sati u internu mediku da radi privatan pregled za koji joj je zc platio edukaciju na vojno medicinskom instutu i sta reci a administraciju te medicinske sestre kontrolisu da li su na radnom mestu i jos im vrse edukaciju kako se koristi toalet. Sta reci....

Pa direktorka je jedna koja isto radio kod Nesica u Tulbe?! Samu li ce sebe da kontrolise?!

Kupite dorucak kada dolazite na posao , skoro na svakom cosku ima pekara, a pojedini bi trnali da nauce svoju decu da mogu i sama da postave sto i uzmu da jedu i da tata i mama moraju da idu na posao.Deca ce ih razumeti jer nisu mali imaju 13,14,15,16,17....i vise godina....

Svaka cast, bravo direktorka za ideju.Svakodnevno srecem iz uprave u radno vreme setaju se sa punim kesama i obavezno drucak u kesu da produze pauzu u kancelariju.Ovo je odavno terbalo.A neko ko radi neka crkne, ima rabotu pa ne mora da doruckuje, niko mu nije kriv sto ima posao.Podrzavam ideju

Bolje da je zabranila sebi i drugim doktorima da u radno vreme rade u privatnim ordinacijama!

Najnovije vesti

ZutoCvece