Tempirana bomba otkucava: Vranjski SNS DOBIJA POVERENIKA!?

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju uskoro dobija poverenika, pa su ovi dani aktuelnog predsednika Slaviše Bulatovića njegova labudova pesma na toj funkciji, saopštava senzacionalnu vest visoki funkcioner SNS u vranjskom odboru.

- Centrala stranke u Beogradu GrO SNS smatra nelegitimnim, jer skoro pet godina nije održana izborna skupština koju Statut stranke predviđa na dve godine, pa će jedno vreme vranjski odbor biti u «izvanrednom» stanju, u statusu povereništva na čelu sa poverenikom koji je već određen. Reč je o poznatom gradskom liku, višegodišnjem članu SNS koji pripada tzv. «mekoj» struji u SNS-u, čija je personifikacija gradonačelnik Milenković - navodi sa toliko sigurnosti sagovornik InfoVranjskih da mu se mora verovati.


Po njegovim rečima, «dalja procedura vezana za legitimizaciju GrO SNS u Vranju odvijaće se po receptu karakterističnom za ovu stranku».

- Poverenik ima kao prvi zadatak obavezu da organizuje i održi izbornu skupštinu na kojoj će biti izabrani funkcioneri i organi vranjskog odbora, a u tome je jedna stvar zacementirana, poverenik mora biti imenovan za predsednika odbora i dobiće ovlašćenje da formira tim po svom ukusu - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju kaže «da Bulatović i njegovi vernici u vranjskom odboru SNS imaju toliko putera na glavi da se i centrala stranke pomirila sa činjenicom da su promene u vranjskom odboru neminovnost od izuzetno važnog stranačkog interesa».

Podsećamo, izborna skupština Gradskog odbora SNS u Vranju jedini i poslednji put održana je 25. jula 2015. godine.

S. Kostić

Komentari

Pa kako sad poverenik trebaše Gonze da bude. Posvađa gi konobar iz Surdulicu pa će gi dovede trećeg.

Marko Cadez ministar privrede a boske u istoriju

Novi Poverenik za Vranjski SNS biće Miloš Srečković, advokat iz Novog Sada koji ujedno obavlja funkciju Predsednika Nadzornog odbora Srbija Šume koji je zaposlio Predraga Mirčića, Badžu državnog Sekretara Stevanovića zvanog Boske na poslovima Direktora korporativne zasšite i ako isti ima dosije za neka kr.dela. Osim toga ovo pokazuje da gospodin Glišić kao Predsednik IO SNS radi po dikatatu vrha SNS-a i skloni Milogorca Bulatovića sa svih funkcija i one koji istog podržavaju. Sprema se jesenje podmlađivanje kadrova. U celoj ovoj stvari dozvoljeno je i mišljenje aktuelnog Grdonacelnika koji bulatovića, Milogorca pusta niz vodu za razne vrste promašaja i propusta kao i za odredjene predstavke o radu koje su upucene centrali stranke i upoznate o njegovim bahatim poslovima kao i njegove supruge koja ima veliki uticaj. U ovom secenju kadrova odlaze poznata lica od direktora ZC Vranje i ostali šljam od kadra. Ovo je dobijena informacija od vaše KRTICE

Boskovic i Antic na aparatima

Bulate, Djošo verovatno znate onu pesmu
A SAD ADIO ZNA SE GDE SAMO SE NEZNA KAD.
DA drugari definitivno vam dodje kraj. Samo za poker tamo vam treba treci a i on ce vam se brzo pridruži. Samo ta partija pokera ce potraje podugacko

Koji gradski lik kad su kod njih sve seljacine?

Najnovije vesti

ZutoCvece