Tehnička škola: Političko ponavljanje

U Tehničkoj školi u Vranju učenica prvog razreda sa tri negativne ocene ponavljala je razred, jer direktor ove srednje škole Dalibor Bogdanović nije dozvolio da se na sednici nastavničkog veća razmatra problem ove učenice i to iz političkih razloga (??), saznaju InfoVranjske iz izvora među profesorima ove vranjske škole.

- Ova učenica nije bila kritična, kako neki drugi đaci koji su se "izvukli" a imali su sedam do osam jedinica, međutim, oni su se provukli u naredni razred, ali je o slučaju učenice prvog razreda direktor Bogdanović zabranio raspravu, jer je njen otac, inače radnik Tehničke škole, bio pristalica prethodnog direktora Slaviše Anđelkovića - tvrdi jedan od profesora Tehničke škole u Vranju, sagovornik InfoVranjskih.

Po njegovim rečima, ogromna većina profesora zgrožena je postupkom direktora.

- Teško je razumeti ovu vrstu revanšizma, to je sramno i bruka za školu i direktora, jer su dozvolili da razred ponavlja učenica sa tri jedinice, a ovamo su provukli đake koji su imali pozitivnu ocenu jedino iz fizičkog vaspitanja. Međutim, direktor je blokirao raspravu na nastavničkom veću, pa su učenici prvog razreda ostale tri jedinice - gnevno saopštava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, direktor Bogdanović ne može da smisli profesore koji su bili ne za njega kao kandidata za direktora, već za njegovog rivala, a sada i prethodnika Slavišu Anđelkovića.

- I ranije su se smenjivali direktori, pojedini profesori su podržavali jednog kandidata, ostali drugog, ali ovakvog revanšizma nije bilo niti je zabeleženo u istoriji vranjske Tehničke škole, pogotovo da se osveta vrši nad devojčicom od nepunih 15 godina, to je moralna i ljudska katastrofa za sve u ovoj školi - ogorčeno priča sagovornik InfoVranjskih.

NIV

Komentari

MOLIM SVE IMATE LI DUSE IMATE LI DECU PUSTITE DETE NE PRAVITE GREH NA DUSI BUDITE LJUDI

samo ostro tako i treba, slaveta u rupu da igra kosarku sa decu a ne da bistri politiku.samo napred

IDIOTE DETE JE UPITANJU A NE DRUGI ETO STA SMO GLASALI NIKAD VISE

Kako vas nije sramota bagro naprednjacka, deci se svetite. Vi ste najgora vlast na svetu, kada budete pali iselicemo vas iz Srbije.

На жалост ово је сурова истина,директори школа не знају да раде свој посао,мисле једино како ће градити квази ,, ауторитет"над немоћним ученицима.Где је ту инспекција?,где су институције које штите ученике од злостављања и насиља?Где је Министарство и Министар?
Никада већи реваншизам и никада веће зло није владало као сада.
Господо професори , ваш мук је ваша савест,деца се никада не узимају за освету!

Daleko strašnije je što deca imaju po 8 jedininca sa tolkim brojem se gubi pravo na školovanje. Što iz škole izalze debili, što će ti isti debili da budu na mestu tog direktora jednom. S tri jedinice se ponavlja svakako bilo politički ili ne tako da je sve jedno. Propadaju nam deca, propada i budućnost i to je daleko strašnije.

Ma kakvi profesori pa oni su najvece ljige I poltroni, da su oni stvarno neka intelektualna elita sredili bi I njihov status u drustvu. Na zalost zbog svega toga najslabiji djaci odlaze u prosvetu I ne moze ni nasoj deci bolje da bude sa takvim prosvetnim radnicima. Sram vas bilo da tako nesto jedan debilni direktorcic koga je postavila ova ludacka stranka tako nesto radi jednom detetu od 15 godina a vi cutite. Vi ste nule...

Bravo za komentar.

Da nam je skolstvo uredjeno svi ti sa sedam, osam jedinica ne bi imali nikakve sanse da predju u naredni razred ali posto nije onda takve šrovlace, sutra im kupe fakultetske diplome, uclane se u stranku i budu "bog i batina"! Tuzno

Generalno, izbori direktora skola su cirkus odvajkada. To vise nije ni politika, ovo je budalastina. Podele stranke "tvoja" skola "moja" skola i postave uglavnom ljude koje ne podrzavaju kolektivi. Tako se prave sve veci razdori koji postoje u svakoj skoli. Neka me neko demantuje ako nije tako. O sposobnostima i menadzerskim osobinama tih kvazipoliticara nema potrebe, napredno je, crveno je, sta ima da se komentarise dok god vas zajebavaju budale kao sto su Z.Antic,konobari i crnogorski mozgovi, nema da prhne vranje nikad. Iskreno, niste za bolje. Sami ih birate,onda trpite te budale. Zbog takvih odlaze svi i ostace carsija usrana od seljacina koji ce vas j u mozak jos vise. E meni mogu samo da se uvate za....Pozdrav iz Saltzburg,bivsi zauvek bivsi vranjanac. Fuck u Vranje !

Kao član razrednog veća prve godine u Tehničkoj školi, tvrdim da je ovaj nepotpisani tekst sramota za vranjsko novinarstvo. U njemu nema činjenica, niti još nečijeg mišljenja, osim mišljenja nekoga ko namerno, bar je meni očigledno, hoće da ljaga Tehničku školu u Vranju, direktora i njene profesore!

Najnovije vesti

ZutoCvece