TAZE naprednjak odmah POSTAO DIREKTOR

Dejan Jovanović, direktor Šumskog gazdinstva u Vranju, podneo je nedavno ostavku na tu dužnost, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskom odboru SNS.

Za novog direktora Šumskog gazdinstva imenovan je Nikola Novković, kadar naprednjaka rodom iz Vrtogoša.

- Jovanović je član SNS, ali je podneo ostavku, prema mojim saznanjima, nezadovoljan stanjem u stranci. Novković je imenovan na predlog Dragana Stevanovića Bosketa, državnog sekretara u Ministarstvu privrede, što je u krajnjoj instanci oposlio poslanik Slaviša Bulatović, šef SNS u Vranju - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «novi direktor Novković je «taze» naprednjak»!

- Novković je do februara ove godine bio član Srpske narodne partije (SNP), a tada je zajedno sa predsednikom ove partije Aleksandrom Stojkovićem preleteo u SNS, dok mu je supruga zaposlena u poreskoj upravi Grada Vranja. Kako vidimo, novi direktor Šumskog gazdinstva je uspešno i vrlo brzo valorizovao članstvo u vladajućoj stranci - napominje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih ukazuje da u kadrovskoj strukturi GrO SPS u Vranju postoji lice pod imenom Nikola Novković, ali on nije novi direktor Šumskog gazdinstva, već je to njegov imenjak i prezimenjak iz redova vranjskih naprednjaka.

S. Kostić

Komentari

Pametno pobego covek,normalni beze ovi drugi se utrkuju da zasednu u fotelju.Elem mene zanima kako to da naprednjak bude direktor sumskog kad su Srbija sume date sps-u?Da li to znaci da sps postoji samo na papiru?Idu izbori pa cisto da znam za koga da ne glasam,hvala.

Kao što rekoh sve prodane duše. Bivši Direktor Dejan Jovanović je podne ostavku zbog ucena u delu prodaje placeva na kojima gazduje Šumsko gazdinstvo Vranje. Placevi se nalaze u bližoj okolini Vranja. Ovaj pritisak je izvšen od strane Stevanovića zvanog Boske i par kolalnih gradskih politicara. Sve je nakaradno.Sada su našli ovog mladog jurišnika da uvedu proces izvršenja Krivičnog dela. Momak ulazi u fotelju sa likom i delom nekog frajera, direktora. Sada je tu batina, vlast, automobil službeni, sekretarica. Kao svako novi jokša kada dođe iz opanke u cipele. Zato nastavite da glasate za takve. Zamislite, otimaju ono što ima država, šume, livade i lepote Srbije. Nama nije potrebna Korona, nama je potrebno još gore zlo od ovoga. Samo Bog da nas sacuva

Logično,po Vrtogoš ima šuma,pa i direktor otude... Kako neki iz Vranje da bude direktor u Šumsko,kad nigde šuma nema

Cestitam Nikoli na novoj funkciji. Ne sumnjam da ce svoj posao raditi najbolje sto moze. Vredan, pametan i mlad domacin covek, sa bogatim i cenjenim poznanstvima. Jedan od retkih da svakome, koliko moze, pomogne. Konacno nesto lepo da se desi i Vranju. Bravo Nidzo, samo napred!

Najnovije vesti

ZutoCvece