TAKO SE ŠTEDI: Vranje nabavlja DVA NOVA AUTOMOBILA

Grad Vranje rešio je da kupi dva nova vozila, Fiat tipo sedan i Škodu rapid, i to javnom nabavkom male vrednosti.

Kako to i biva u ovdašnjim javnim nabavkama, Grad je do detalja opisao kakva kola želi, kolika im je kubikaža, čak međuosovinsko rastojanje i cilindri, emisiju CO2, dakle detaljno, sve.

Zanimljivo je i šta Gradu treba kao dodatna oprema, ako je verovati javnoj nabavci.

Tu su pored servo volana i grejača zadnjih stakala još i „eletropodizivi retrovizor sa odmrzavanjem“, hromirane ručice vrata, radio VP1 sa USB i AUX sa bluetooth-om, koji mora da imaju i komande za volanom, senzor spoljne temperature i slično.

Inače, Tipo Sedan 1.4. sa PDV košta u osnovnoj verziji oko 14.180 evra, a trenutno se može naći i po promo ceni od 10.990 evra.Škoda Rapid nešto je jeftinija, i košta 13.596 evra.

Bilo kako bilo, ovih oko 30.000 evra nikako se ne može smestiti u javne nabavke male vrednosti. Ili, to je za Grad snage Vranja i volju da se štedi kupujući nove automobile prava - sitnica.

SSB

Komentari

Udri po sirotinju

E bre kakvi ste. Taman se "poštenjačina" Gonzi pomuči da gurne pod tepih zloupotrebu službenih kola, vi ga podsetite. Pa znate li bre koju muku mu pravite? Ali vešt je to falsifikator, još dok nije zajahao u fotelju, tako da će da se potrudi ovaj put da dobije lažne papiriće i naloge još pre nego zasedne u nova kola. Kog su zmije pecale...

Da li se ovi zajebavaju sa nama? Novi automobili u situaciji kada narod nema za leba? Pa oni se rugaju svima nama, otpustanja u Simpu, najveca nezaposlenost u Srbiji, opsta bezanija iz grada...zar Gonzaru bar malo nije sramota za sve ovo sto se dogadja?
Sve je otislo u Honduras...

...bivsi komsija..sram te bilo..ako uopste znas sta znaci sramota...bitango jedna, narod tumara po kontejneriima, otpustate ljude s'posla svaki dan...a ti bi da se vozis...vozicemo te mi jos malo, al' na taljige....

A gde je Insignija?Ili ona služi samo za odlazak na letovanje?!

Najnovije vesti

ZutoCvece