TAKO TO RADI SNS: Antonijević zaposlio i SVASTIKU

Velibor Antonijević, direktor Filijale RFZO u Vranju, zaposlio je u svojoj ustanovi i svastiku, rođenu sestru svoje žene, saznaju Info Vranjske iz izvora u Filijali RFZO u Vranju.

- Antonijević je, nepunih mesec dana od kako je izabran za direktora vranjske filijale RFZO, u filijali u Vranju zaposlio rođenu sestru svoje žene Vanju Jović - navodi sagovornik Info Vranjskih iz Filijale RFZO u Vranju.

Po njegovim rečima, «to je bio prvi poslovni potez novog direktora filijale RFZO u Vranju Velibora Antonijevića».

- Nije čekao da prođe ni mesec dana od postavljenja za direktora, kad ono pojavi se njegova svastika u našoj ustanovi, ali niko od zaposlenih nije smeo ni da «šušne» - kaže naš sagovornik.

Podsećamo, Velibor Antonijević je, osim svastikinog uhlebljenja, oposlio i premeštaj supruge Vesne iz Doma zdravlja u Bujanovcu u Zdravstveni centar u Vranje, u bolničku laboratoriju, a odatle na lakše i bolje radno mesto u ovdašnjem Domu zdravlja.

S. Kostić

Komentari

Hahahaha, tako i treba kada su ovakve tarabe dozivele da rade po gradu sta hoce a narod cuti i trpi. Mi nismo za bolje...iz koje pecine je ovaj lik izaso?

Sa Velickovica lom praviv, najaci su..

Problem kad neko radi, problem kad ne radi. Gledajte svoja posla i radite nesto, umesto sto samo kritikujete druge.

Necu da dledam svoja posla kad nemam dinara u dzepu, kada su sto puta gori na mestima gde im nije,,mesto,,sta da radim sa radom stecenom diplomom?Ti ces me ucutkivati barabo poslednja!

Najnovije vesti

ZutoCvece