TAJNA LJAJIĆEVA POSETA VRANJU: Šta li su mu pokazivali?

Predsednik SDPS-a i doskorašnji ministar turizma Rasim Ljajić bio je u utorak u partijskoj poseti Vranju, saznaju Info Vranjske na društvenim mrežama.

Prema ovim informacijama, Ljajić je bio u poseti gradiištu gradskog parka, za koji je njegovo ministarstvo odvojilo oko 300 miliona dinara.

O poseti mediji nisu obavešteni (ako nisu plaćenički?) pa bi Ljajićeva poseta ostala neprimećena da se članovi SDPS-a nisu oglasili na FB-u.

Ljajića je u parku pratio probran sastav vranjskog SDPS-a, na čelu sa vidno podgojenim predsednikom odbora Aleksandrom Stajićem.

Ostaje nejasno samo šta su oni pokazivali Ljajiću, i šta je on u parku mogo da vidi kao radove vredne 300 miliona.

Još je čudnije da se niko iz Grada, a poglavito gradonačelnik Milenković, nisu pojavili da po parku provedu bivšeg ministra koji im je, u krajnjoj liniji, i odobrio potrebnih 300 miliona.

Možda je malo, ko zna?

SSB

Komentari

30 miliona a ne 300!

Da li su ga obavestili da se dve duge godine rekonstruiše park, da su sadili nove lipe počele bi da cvetaju, da li su ga obavestili koliko ima izmišljenih dodatnih radova za još 300 miliona da se svi napune

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece