TAŠKOVIĆ: Sada sam na BELO VIDELO, odo u HILANDAR

Vedran Tašković, načelnik Sektora za vanredne situacije u PU Vranje, koji je nedavno bio najpre uhapšen, pa pritvoren, pa pušten na slobodu, posle svega oglasio se na svom FB profilu.

Poznavaoci tvrde da je Tašković pušten iz pritvora pre ovog vikenda, a da je na insistiranje svog republičkog šefa Marića odmah od ponedeljka morao da se pojavi na svom radnom mestu.

Bez obzira na sve, Tašković je na FB bio prilično ekspilcitan, ako tekst čitaju oni koji se razumeju u problematiku.

- Pomogo Bog svima! Imao sam produženi odmor, službeno organizovale kolege. Sada sam na belo videlo. Kontaktiraću oca Simeona, pa se javljam. Ko veruje, neka ostane, ako je neko puljuljan, po volji. Braćo i sestre, hvala na svemu - napisao je Tašković na svom profilu.

Inače, on je uhapšen pod sumnjom da je uzimanjem mita učestovao u koruptivnim radnjama vezanim za protivpožarnu aferu u Vranju, ali i ubrzo pušten uiz pritvora, mnogo pre zakonskog roka od 30 dana, koji mu je bio određen.

Iz teksta na FB-u, koji je prenet u originalu, lako se prepoznaje optužba Taškovića na račun kolega koji su «službeno organizovali njegov produženi odmor», a tu je i najava odlaska u manastir Hilandar, što impliciraju reči «kontaktiraću oca Simeona», likovnog umetnika iz Vranjske Banje koji se zamonašio u najznačajnijem manastiru na Svetoj Gori.

Inače, Tašković je zajedno sa još nekim vernicima učestovao u akciji pomoći i obnove manastira Hilandara na Svetoj Gori.

S. Kostić

Komentari

Griza savesti. U manastir odlaze samo gresnici da se iskupe za svoje grehove.

Na Hilandar se ne vodi sudjenje nego na svetovni sud pa se posle kaje na Hilandar i vraca pokradeno sa namerom

Takve ne bi trebalo da primaju na hilandar

Sve si ti neduzan. A komunalije zasto ne placas kao sav normalan svet? i ti i tvoj brat mislite da ste dati od onog na koga se pozivate. Sram da vas bude.

Ajde Ajde vrati sve što je višak a sud neka odredi koliko ces biti. ,, NA SLUŽBENOM PUTU''

Da te ne uči tvoj duhovni pastir, jer se i on tako krio?

Pomoć daju pošteni ljudi.ako se ovaj naprednjački glušac poziva na veliku srpsku svetinju Hilanda, oca Simeona onda je stvarno dno dna. Ta pomoć obnovi Hilandara ne može sada rehabilitovati vaše kriminalne, lopovske radnje. Vedrane bruko vranjska, pa lete, lete i moraš da padneš. Mene bi bila bruka da se pojavim na posao, ulicu a još da se pozivam na počtene i cestite monahe velike Srpske svetinje Hilandara. Pa gde ti je tu moral, obraz. sram vas bilo, to je napredno vaše nema šta. E moj Vučiću, Vučiću kakve imap saradnike, svaka ti čast. Pa i ministar nije ništa bolji sa falsifikovanom diplomom. On se poziva na Ruskog patrijarha.Strašno u koju zemlju živimo a mi Vranjanci glasajmo dalje za ove krimose

Pravi u Hilandar mesto za Nešija, hihihihih, vernika kao što si ti. Brukate našu pravoslavnu veru, bezbošnici i bogohulnici. Imate li malo obraza,

Jos jedan Gonzaga pijun. I takav kakav jeste, Taskovic je samo kolateral Gonzijevih kombinacija na koje je morao da pristane. A vi iz Vranjskih, ako ste to cime se predstavljate "istrazivacki novinari", kad mislite da se pozabavite pitanjem odakle Gonziju pare za kucu u Cosku? To je bila stracara, ulozio je brat bratu 400 000 eura u renoviranje, to je najjaca gradjevina u gradu...ajmo malo da vidimo poreklo materijala, ko je radio i tako to...pozz

Pokaj se grešnice!!!Šta si mislio da ceo život živiš od lopovluka.Ne grešniče dodje sve na videlo kad tad.Sada lepo predaj dužnos nekom,stručnom i odgovornom licu...I zajebite više te fora odmah tražite zaštitu od SPC ne znase šta je crkva to je svetinja.Nego gledaliste kako funkcioniše KOZA NOSTRA pa i vi odmah kupujete fore.Počele su cistke prljavih znački u MUP-u,sve čestitke Ministru,operativcima na mukotrpan rad i vrlo uspešan naravno i svim tuziocima postupajućeg Tužilaštva.

Muvali su oko prohor kad ga zapališe, to mu je kazna od svetog oca.

Dzabe ide i po trojerucicu

Taskovicu ako si vernik pokaj se i kaži istinu, ako si kriv odlezi onoliko koliko ti sud na zemlji odredi kaznu, a Bog će ti sudi na nebu... Videćeš na kraju svetlost dana

ja verujem da medju naprednjacima je ogroman broj nepismenih sa kupljenim diplomama ali nisam verovao da Vi koji komentarisete dogadjaje ste takodje nepismeni,vecina. Gospodo draga covek je bio u pritvoru nije osudjen, sacekajte presusdu a u koliko ga osude nastavite da pljujete po njemu ali u koliko ga presudom oslobode budite spremni da polizete sve ove bljuotine koje ste do sada ili do tada budete napisali. Niko nije kriv dok ne bude pravosudno osudjen, ne sudite bez sida kao pojedine glavesnine SNSa.A ti Vedrane gde ces da ides i komeces da se obratis nek bude tvoja licna i porodicna stvar a ne javna.

Sa fabusom potpukovnik pa to nema nigde

Struju karadete, djubre ne placate, vodu takodje izvrelsitelji vam svaki dan na vrata kucaju, batu si u Bugarsku poslao da se oladi malo i da napuni baterije pa da krenete u nove pohode na obicnu raju i punjenje kucbog budzeta. Plati coveku solarni kolektor da ne zaobilazi vise oko kucu kao pas.

I batu za ruku pa ga ga vodi ,a mozda probate i na Tibet tamo ce dozivite katarzu!!!

Ti si obican folirant,bio i ostao

Najnovije vesti

ZutoCvece