TAŠKOVIĆ: Izvukli smo dve bolesne osobe iz planinskog područja

Vedran Tašković, komandant Vatrogasno-spasilačke ekipe za Grad Vranje, izjavio je da je ta služba u utorak, u krajnje otežanim uslovima, prebacila dve stare i obolele osobe do vranjskog Zdravstvenog centra.

- Jedna osoba je bila iz sela Ćurkovica, sa simptomima perforacije čira na želucu, a druga iz Gornjeg Punoševca, sa simptomima uvećane telesne temperature od 40 stepeni – kazao je Tašković.

Osim ovih intervencija, usledila je i brza reakcija Vatrogasno-spasilačke ekipe u Poljanici.

Dostava hrane i lekova stanovnicima sela Studena (foto)

- Zahvaljujući pomoći koju je obezbedio većnik Aleksandar Janjić, nabavivši četiri saonice iz Leskovca i dva terenska vozila „lada niva“ iz Beograda, mogli smo da radimo.

Vozila su nam bila neophodna za sela na 960 metara nadmorske visine, u borbi sa visokim smetovima, snežnim nanosima i neprohodnim putevima.

U selima na području Poljanice temparatura je u momentu naših intervenicija iznosila 27 stepeni ispod nule – rekao je Tašković u izjavi za portal Vranjskih.

Komentari

Ovo li je kod Taskovica u kancelariju, e dokle se stigne kad carapu nosis na glavu a ne na noge. Napredujes Srbijo. Ranije je po ovakvi smetovi pljackao, sad spasava.

Najnovije vesti

Napadnut sajt Info Vranjskih »

Portal Info Vranjskih napadnut je u utorak oko 13 časova i nije radio naredna dva sata. Uspešnom akcijom naših veb maste...
ZutoCvece