SVI GRESI sajma sporta

Na nedavno održan mini sajmu sporta dovedena su deca iz svih gradskih škola i vrtića, ali je ova manifestacija protekla bez đaka osnovnih škola iz Vranjske Banje i sela na teritoriji Grada, što je najveći promašaj ove manifestacije, ističe izvor InfoVranjskih iz Gradske uprave.

- Ispalo ja da Banja i sela nisu deo Vranja, to je nedopustiv promašaj aktuelne vlasti, odnosno, organizatora. Problem je što se „po prvi put u istoriji održavanja ove manifestacije“ ne zna ko je organizator, pretpostavljamo Grad Vranje, jer je većnik za sport Nenad Đorđević Neši govorio na otvaranju - kazuje sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Po ovom izvoru, «Neši se pohvalio da je ovo prva manifetsacija ovakve vrste u Vranju“, što, naravno, nije tačno!

- U vreme vladavine SPS-a Vranjem održano je nekoliko sajmova sporta i tada je poseta bila veća, a organizator je bio Sportski savez Grada koji je tada funkcionisao u punom sastavu. To bi Neši morao da zna, jer je osam godina za vreme SPS proveo u tom istom Sportskom savezu - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih se, na kraju, pita «šta su li su to Neši i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković Gonzi rekli visokim gostima, Goranu Marinkoviću, generalnom sekretaru Sportskog saveza Srbije, i Darku Udovičiću, pomoćniku ministra za omladinu i sport»!?

- Znamo da se Neši i Gonzi javno zalažu za ukidanje Sportskog saveza Grada, predsednik SS Vranja Nebojša Cvetković je podneo ostavku, pa me baš zanima šta su visokim gostima sve govorili Milenković i Đorđević, da li su uopšte jednu reč kazali o Sportskom savezu - znatiželjan je sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

S. Kostić

Komentari

Oni su promasili svoje zivote, sad lece komplekse na nama. Ovo je totalno ludilo i sizofrena situacija. Ne zna se ko pije a ko placa. Kud plovi ovaj brod???

Moje dete je islo na sajam sporta. Cak ih je i avtobus vozija. Direktor sve organizovaja. Samo pricate neke nebuloze.

Poslusajte samo snimak sta je govorio ovaj glupi Anta, covek nije znao gde je i zasto je tu. O Nesiju ne treba vise da se trose reci cista taraba. Ovaj Liba predsednik saveza koji prima platu a ne dolazi tri meseca i vise na poso. Sajam sporta? Vazno im je bilo samo da se napuni hala sa klincima a efekat nula. Tako je to kada dunsteri vode grad i sto je najgore oni su puni sebe misle da su uradili cudo za tu decu i za grad. Galerija smesnih likova, oni su zlo za ovu sredinu zbog njih odlaze najbolji. Sljam

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece