Svi dobijaju OKO SOKOLOVO, samo Vranje VIDEO PAUKA

Nije nikakvo iznenađenje da naprednjaci kopiraju jedni druge - pa tako i manji gradovi kopiraju Beograd.

Naime, nakon uvođenja sistema „Oko sokolovo“ u Beogradu, koji je naišao na mnoge kritike i kontroverze, sličan sistem će uvesti i Grad Niš, ali i - Vranje!

Kako je direktor Parking servisa Marjan Stanković naveo u izjavi za naprednjačku televiziju "sistem će se zvati „Video pauk“, a u saradnji sa policijskom upravom će moći da sa terena šalje video zapise nepropisno parkiranih vozila".

Inače, za „Oko sokolovo“ u Beogradu su kupljeni skupoceni džipovi marke Land Rover Discovery, te prilično skupa elektronska oprema i softver.

Da li će i vranjski „Video pauk“ funkcionisati na sličan način - saznaćemo uskoro.

NIV

Komentari

Da li ce video pauk da sankcionise koso parkiranje na uzduzno obelezenim parking mestima,parkiranje na mestima za invalide i kretanje Taxi vozila u sadejstvu sa BU tablicama? Pitam za drugara

Nek ide telac s elektricni trotinet i nek obilazi ulice, pa ce javlja na milicajci. Nece imamo trosak kao grad

Morali su Deka i Maka na put zbog oko sokolovo. Sad ce Marjan da se ogradi malo i da opljacka. Prosla su nekoliko dana samo a da nije ukrao neki dinar

MARJAN JE LOS DIREKTOR. DO SADA SE TO POKAZALO. JEDINO U CEMU JE DOBAR JE DA SE ULIZUJE U STRANCI A SVE TO ZARAD LICNOG INTERESA. SPLETKARI I SVADJA SVE OKO SEBE. SADA UVODI VIDEO PAUK, SUTRA CE NESTO DRUGO. NE RADI ON TO DZABE KAO I NISTA DO SADA VEC DA BI BOGATIO SEBE.RADNICIMA NORMATIVI I KAZNJAVANJA A SEBI BOGATSTVO. DOSTA VISE SA TIM! SMENA! PA NEK POKAZE SVOJU SPOSOBNOST NA SKELU.

Ogovaras gradonacelnika kako je nesposoban. Culi smo te u kafanu Marjane. Pricas ti sada I protiv Bulatovica, kako te je zajebao, jer si morao da primis dva radnika iz Vr.banje I da sad ne znas kako ces na oci gradonacelniku. E dvolicnog li coveka.

KASABI NIJE OVO POTRRBNO. OVO SVE DA POHAPSITE. STRASNE STVARI SE DESAVAJU U KOVID ZONI. OVO JE NEVIDJENA KRADJA GDE GOD DA UDJES I U SVAKOJ FIRMI.

Pre upotrebe pauka poslati na lekarski pregled kod ocnog lekara i proveriti da li vidi i reaguje na automobile vranjskih funkcionera i direktora ili ce smo si ponovo samo mi ostali ovce za sisanje?

Samo izmišljaju kako da globe JADAN NAROD. Ali će zato da pune svoje DŽEPOVE i DŽEPOVE.stranke tj AV i njegovih lopova.

Pa kazne ce se placav kao i do sad,koj ima vezu nece-koj nema ce si plati. Bez paniku,nista se nece promeni u Vranje jos 100 god jerbo uvek naleti nov talas sopovi,za svaku generaciju gradski deca nalet sopovi ima. A kude su oni,zna se,proopast. Nego, zalima me kd ce pocnete da kaznjavajte onija sto parkirav na saobracajnu traku kod kafic Poseidon kod nov hotel? A?

Najnovije vesti

ZutoCvece