SVE STRANKE Slaviše Bulatovića

Malo je vranjskih političara koji mogu da se pohvale da su promenili toliki broj političkih stranaka kao što time može da se podiči Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS u Vranju i narodni poslanik.

U prilozima za njegovu političku biografiju stoji da je Banjčanin Bulatović promenio četiri stranke - SPS, DS, URS i SNS.

To i nije najstrašnije u ovoj priči o menjanju stranaka kao čarapa, jer je mnogo čudnije što je pripadao dijametralno suprotnim ideologijama, komuno-socijalističkoj ideologiji tla i krvi, ali i liberalizmu, pa sve do ove narodnjačko-populističke priče!?

Kako je Bulatović operisan od svake ideologije, osim od ideologije novca, to su njemu sve stranke kojima je pripadao služile u cilju ostvarivanja ličnih benefita, dok su mu opšte dobro i interesi širih slojeva građana bili važni kao lanjski sneg.

Krajem 90-ih godina prošlog veka primljen je u SPS, pa ga tadašnji čelnik ove partije u Vranjskoj Banji, sada pokojni dr Miroslav Joksić uhljebljuje u «Simpu» gde mu oko nekih vojnih stvari pomaže Blagoje Stošić, direktor Opštih i pravnih poslova u ovoj fabrici, naravno, socijalista po stranačkoj pripadnosti.

Već 2002. godine, Bulatović napušta SPS i pristupa Demokratskoj stranci, čiji je odbor u Vranju negovao posebno «intetresantne» odnose sa «Simpom».

Pragmatični Bulatović, neopterećen bilo kakvom ideologijom, pasivan u DS-u, 2007. odlazi iz ove stranke i pronalazi drugu «masnu koku», «ekspertski» tim Mlađana Dinkića prvobitno nazvan G 17 plus, a potom Ujedinjeni regioni Srbije (URS).

Budući da Dinkić obećava sve moguće subvencije posrnulom «Simpu», Bulatović «avanzuje» od neuspešnog pravnika do direktora Službe za ljudske resurse u ovoj fabrici, što bukvalno znači da je nešto kao ministar bez portfelja.

Posle neuspeha URS-a na izborima 2012. Bulatović se izvlači iz Dinkićevog jata i 2014. godine dobija «bingo», pristupa Srpskoj naprednoj stranci koja za njega postaje dobitna kombinacija i predstavlja najuspešniji politički transfer u karijeri.

Godine 2015. odlazi iz Simpa» na položaj načelnika Pčinjskog okruga, a posle izbora u aprilu 2016. postaje narodni poslanik.

Istini za volju, Bulatović je SNS veran već šest godina i biće sve dok je ova stranka na vlasti, u Republici i Vranju.

Zaključak se, posle svega, sam po sebi nameće, padne li SNS sa trona vlasti, niko kao Bulatović neće umeti da izabere «pravu» opciju za sebe i svoj džep, pa ko preživi – pričaće!

S. Kostić

Komentari

Dalje ide, dalje ide, dalje ideee Gonzaleees.....

Sve što ste napisali je
potpuno
TAČNO, ponavljam TAČNO.
Ali gospodo draga on je koka koja završava poslove u Turističkom kompleksu u Vranjskoj Banji i zaštićen je do kraja. To što je nem bio i ostao ko nas pita on je zadužen da odradi poslove do kraja i biće nagrađen.
Slažem se da treba razvijati Banju i ostale delove zemlje ali brate ne otimanjem.
Pa zar naš Stacionar vredi 900.000 eura, eeej ljudi pa toliko košta trosoban stan na Vračaru. To nije uredu. Promeniće se nešto uskoro, daće Bog.

Pa i da je sve tako kako pise Bulat ispade naj posteniji od cele garniture sadasnje vlasti u Vranju.
Kazete od 1990god je u politici i sve tu u jakim partijama na jacim fukcijama...Tu dolazimo do brojke od 30godina vladanja na politickoj sceni a za sve te godine mu se stavlja na delu samo skolsko dvoriste i jedan auto od 17-18.000e
Sto iskreno ruku na srcu i nije nikakva jaka imovina imajuci pritom u vidu da mu je jos otac bio prosvetni radnik jos u onooo vreme koji je mogo da i sam uzme dvoriste i bez mladog Bulata,a auto od nekih 20.000e je mogo da stekne za 30god i sa radnickom platom a kamo li sa poslanickom a pritom imajuci u vidu da radi i on i supruga i da njegovi roditelji imaju jace penzije.
Tako da Bulat ispade preposten ako cemo pred Boga pravicno.
A sta reci onda za Gonzija,Nesija,Denzija,Trička...
Pa Gonzi dojucerasnji anonimis u politici jer 100puta vise uzeo od Bulata.
Pozoriste je za Gonzija zlatna koka...
Zato Bulata treba staviti za GRADONACELNIKA GRADA VRANJA

Bulat neka si bude gradonacelnik za vranjsku banju. Vranje neka si ostavi na miru i nemoj da gazi vranjske ulice uopste.

Абе BIA, неси требаја да куцкаш кад си под опијати помешани сас бунике, удара на МАЛИ мозак, а чујем да је то следеће место за напад короници. Довољно је било да напишеш да је ПРЕПОШТЕН (на татка наравно) и да си ћутиш. Овако си укењо све

Draga Suzi Bulatovic, pa ti bi najvise volela da vidis svog muza za gradionacelnika ali njega nece Vranjanci. Citam i ne verujem sta pises. Pa da je tvoj svekar bio posten ne bi uzeo drzavno skolsko dvoriste, nego bi dali nekoj sirotinji, kako vas nije sramota. A do juce ste kocijama isli do Vranje a od kako je postao neko mud" u SNS vi se vozite sa auto od 20 hilj evra. Vozite se jer Djosa ga ima u ruke i zato tvoj muz trcka oko njega. Znaju sve Vranjanci, nemojte da se pravite francuske sobarice...Da nije to sto jeste za tebe i njega ni Romi ne bi znali u Banju, bez obzira sto je tvoj suprug bio samo i jedino zaduzen da im deli jaja za Uskrs. Ljubite noge Djosi i Bosketu i sedite si u skolsko dvoriste sa jakim penzijama od svekra i svekrve.

Hahaha puste zelje na suprotnu struju u SNS. Vi bi najvise to zeleli ali Vucic kaze suprotno. Kad bi Buki i Djosa namirisali budzet gradjana grada Vranja uh uh uh. Bice Gradonacelnik Buki ali u CG odakle je i doso.

gonzi je za ovaj polusvet izmislio politiku. Jedini koji vredi u stranci je gonzi ovo sve meteris u ranutovac

Tebi je Djosa dobar? Milojevic? Filipko iz Ribince? Marija nepismena?Boskovic koji vam viri iz dupeta svima vama? Stefan debeli poltron? Stidi se ove ekipe.Toliko!

Pa kad je mogao sve to da kupi i da živi dobro zašto je njegova porodica dok nije postao poslanik i SNS lopov uzimala na recku u prodavnice u banju a žena mu bila dužna po celo Vranje po butici i pozajmljivala pare koje neke ni dan danas nije vratila

On u politiku nije 30 god. On je u politici kad je bio u urs dve tri godine i delio jaja. Posle kad je prešao u SNS 2014 tad je postao faktor. Ima vreme će se napljacka još. I on i Suzana. Ako se ovaj glup narod ne digne protiv bagru. A sta sve rade i kako prave malverzacije celo Vranje i Srbija zna. Bliži se kraj. Ove izbore su izgubili a sledeće im je kraj. NARODU je dogorelo.

Ne gledajmo ko je sta promenio bitno je sta je ko uradio za grad i okrug.
Smatram da je dosta toga uradjeno za Vranjsku Banju, a sto se ne bi reklo za sam grad i imam utisak da su investicije centralizovane i ocekujem da se mnogo vise ulaze u grad po pitanju infratsrukturnih projekata. Kako se secam sve prethodne vlasti su obecavale i niko nista nije preduzeo da se nesto konkretno uradi u Vranjskoj Banji po pitanju infrastrukture, a ovo sto sam sad video je za mene obecavajuci pocetak i sve ovo govorim kao obican gradjanin. Pritom
nisam nikom dao svoj glas sto znaci da objektivno sagledavam i posmatram celokupnu sliku. Hvala !!!.

Disiću ućuti ti ćeš da savetuješ zar ne vidiš da ti SIMPO ne radi foliraš Aleksandra Vučića kao nešto se radi.
Da ti država ne dopunjuje gubitke gde bi bio.
Idinsi kod Dragana u Beograd i budi faca a ne seljak sa mnogo pare.

Kako verovati coveku koji nema veru, moze on da menja stranke ali ostaje komunjara u srcu. Vrhunac bezobrazluka je kad doticni podrzava SPC u Crnoj Gori a sam ne pusta popa u svoju (ocevu) kucu.

Bulate, kad ti je svestenik poslednji put osvetio vodicu, kad si poslednji put bio na liturgiji, imas li makar jednu ikonu bilo kog sveca u kuci.
Da nije tuzno bilo bi komicno, ali u mnogome podsecas na soica iz Bele Ladje.

Još mi nije jasno kako je dogurao do mesta poslanika. Pamtim ga iz URS, tamo su mu Janja i Kecko čvrge udarali, bio njihov potrčko. Ne ide mi nikakou glavu.

Sledeca stranka na ovog lopova ce mu bude STRANKA CARA DUSANA..

A bre Bulčo!!! Ujstu!!!

Bulčo kaži A pa da počnemo da te učimo azbuku

Bule kako da ti kazem covek kad te pogledne jasno mu je da se veci ljakse u lokalnoj politici nikad nije pojavio niti ce. Tvoja pojava je daleko periodicnija i od Halejeve komete. Zajebano brate.

Bulutine peta godina kako legas i kako ovo drustvo od tebe nema nikakvu korist a mi te placamo. Misli o tome Buki.

Odokle na Dršku stolara novi audi, pa još gas dava faca da ga cela banja čuje

Najbolji je Milojevic kakav bulat,djosa i svi ostali on se u sve mesa svuda ga ima ,strasno dokle smo dogurali zbog jednog obakvog revolt u narod,ogorcenost..Bulate rasvesti se covece!

Najnovije vesti

ZutoCvece