Sve spremno za MMA spektakl

Gladijators Fight Championspih V biće održan u Vranju, 1. decembra, pod sloganom „Ipak smo svi mi Gladijatori“. Na ovoj međunarodnoj promiciji učestvoaće borci iz Severne Makedonije, Srbije i Republike Srpske.

Iz organizacije GFC V najavili su da će i ove godine biti održano 11 borbi, od kojih će većina biti profesionalnih.

- Dođite da zajedno bodrimo naše hrabre i jake borce željne uspeha – stoji u saopštenju organizacije.

Pored borbi organizatori su pripremili i „paklenu“ atmostefu praćenu zvučnim, svetlostim i vizualnim efektima.

- Uz pomoć znanja, veštine, hrabrosti, srčanosti, snege i uma, i naravno uz vašu podršku naši momci će odneti pobede vredne poštovanja – rekao je Miloš Kostić, predstavnik promocije GFC-a.

U glavnoj borbi večeri nastupiće Miloš Kostić, najbolji MMA borac iz Vranje. Njegov protivnik još uvek nije poznat.

Podsećamo jedan od organizatora i MMA boraca iz Vranja, Miloš Kostić, učestvovao je u velikoj promociji FNG, koja je održana u Rusiji. On se borio protiv šampiona te promocije Vladimira Mineeva.

Komentari

Kako nezvanično saznajemo na takmičenju bi trebalo da se pojavi i Sladjan Stanojković zvani,, Prike Predator'' kako bi poboljšao svoj skor koji je trenutno 0-3...ovom borbom, nebitno od ishoda Sladjan je najavio povlačenje iz MMA sveta...

Sta to bese kultura???Sramno I jadno "gladijatori". Pisete svasta o coveku koji vas je uveo u mma svet. I ja sam trenirao davne 2010.,medjutim,za Priketa imam reci hvale.A,vi bacite malo svoje vidike I pogledajte gde ste,sta ste,ko ste.Za Kostica,cuvenog borca,koji pre borbe gleda borbe svojih protivnika,pa nakon toga odlucuje hoce li u borbu ili ne,recicu "za borca treba srce I hrabrost",nemas ti to Kosticu, skor ti je lazan.Bitno,3 na 1 uliva hrabrost,uz pomoc bejzbolki,kamena,sipki...to je klosarenje,ne mma. Pozdrav zandar.

Najnovije vesti

Veliki požar u centru grada »

U ponedeljak je u centru Vranja u jednoj privatnoj kući izbio ozbiljan požar, saznaju Info Vranjske na licu mesta.Požar...
ZutoCvece