SVE JE LAKO KAD SI POSLANIK: Bulatovićeva majka po DRUGI PUT U Banji

Slobodanka Bulatović, majka Slaviše Bulatovića, predsednika GrO SNS i narodnog poslanika, već drugi put zaredom koristi banjski tretman preko Udruženja penzionera, dok mnogi siromašniji penzioneri nikako da dođu na red, saznaju InfoVranjske.

- Banjski tretman predviđen za penzionere sa primanjima manjim od 25.000 dinara mesečno, zloupotrebile su penzionerske organizacije Vranja i Vranjske Banje, privilegovanjem majke poslanika Bulatovića, koja je po drugi put oposlila boravak u jednoj od srpskih banja. To je svakako suprotno pravilu da nijedan penzioner sa slabijom penzijom ne može dva puta uzastopno da dobije banjsko lečenje - objašnjavaju sagovornici InfoVranjskih iz navedenih penzionerskih udruženja.

Po ovim izvorima, «na primeru Slobodanke Bulatović jasno se vidi diskriminacija največeg broja siromašnih penzionera zbog privilegovanih pojedinaca».

- Prošle godine Bulatovićka je dobila Matarušku Banju, što nije u suprotnosti sa iznosom njene penzije, nezavisno od činjenice da živi u zajednici sa suprugom i nije socijalno ugrožena. Međutim, ove godine ona dobija Prolom Banju i to nije u redu, imajući u vidu brojne siromašne penzionere koji na banjsko lečenje čekaju nekoliko godina - upozoravaju sagovornici InfoVranjskih.

Izvori portala potenciraju «da nisu iznenađeni zbog privilegija pojedinih penzionera».

- U Udruženju penzionera uvek imate najmanje dve kategorije - prvu, «odabranu», kojoj se odobravaju viđenije banje i češće u odnosu na ostale penzionere, i drugu, koju čine penzioneri «parije», kojima se mahom daju Bujanovačka, Vranjska, a da ne čuje zlo, ponekad za ove «manje odabrane» penzionere može da «uskoči» i Gamzigradska Banja - ironični su sagovornici InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Sto samo lupetate, samo da ljagate SNS. Prvo proverite informaciju pre nego što objavite a ne sto van dousnici jave odma kacite. Ma vi niste za zatvor .

Mora da je i muža povela mi vidimo nema gu da prođe na pijac. Šta će žena zaslužila mnogo agitovala za since na izbori. A sad ko sme da joj ne da banju koju hoce. Dok vu sin ne dode na vlast nigde nije otisla vec uzimase na pocek po prodavnice kuce nemase za sta da gu uvati.

Zemljo Srbijo jadna li si. Lopov do lopova, vuse su oni unistili nego svi osvajaci zahedno.

To nemaju po vranjskom "sitku". Sve bi da uznu, da zgrnu. Pa da je neki normalna čovek, širina nebi se brukao. Uvek je ljokša ljokša. To su produkti društva u tranziciji

Lapaj bulco jos malo dok mozes

Bulatovici ceo zivot zivite na tudja ledja .Ovaj starac uzeo kucu i dvoriste za zabe ,sin mu bulca mladji krade li krade na sve strane , supruga sa kozarski trci stepen vodi zdravstveni centar .Bravo svaka cast Bulatovici lopurde sve ce to doci na naplatu dobro znate sta ste bili i da ste jedva prezivljavali .Bili ste duzni i bogu i narodu

Poslanikova žena sam mog komšiju studira neku ekonomiju u donje Vranje na višu školu. Ne dolazi na predavanja samo se pojavi za ispit.

Nema ekonomija na visu školu sad je nešto drugo preinačena ali još ne akreditovani preko Niš ali krali struju pa im isključena ne znam kako polažu bez struju. Ma ona sposobna zena čim vodi zdravstveni centar. Možda je izglasaju za gradonacelnicu ili predsednicu vlade Srbije. HA ha ha.......

Najnovije vesti

ZutoCvece