Sve javne nabavke NAPREDNJAKINJE MAJE

Maja Đorđević, rukovodilac javnih nabavki u «Vodovodu» i članica Gradskog odbora SNS u Vranju, u oštrom je i višestrukom sukobu interesa, saznaju InfoVranjske.

- Đorđevićeva je u „Vodovod“ došla tako što je iz firme bukvalno najurena žena koja je vodila javne nabavke, a koja je sada u “Urbanizmu“. U pitanju je licencirani stručnjak za ovaj posao, ali je na njeno mesto dovedena Maja Đorđević, supruga vlasnika privatnog preduzeća «Kace», koje dobija većinu poslova u „Vodovodu“, što predstavlja očigledan sukob interesa u najoštrijem vidu - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «sukob interesa Đorđevićeve ne iscrpljuje se samo u «Vodovodu», već prisutan i u Gradskoj opštini Vranjska Banja».

- Maja Đorđević radi javne nabavke po ugovoru o delu za Gradsku opštinu Vranjska Banja, pa je čest izvođač radova i na području banjske opštine preduzeće «Kace» - kategoričan je sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih potencira «da je zanimljiv i poprilično indikativan razvojni put karijere Maje Đorđević».

- Đorđevićeva je najpre radila u Nacionalnoj službi zapošljavanja, Filijala Vranje, pa je odatle morala da ide zbog nekih (kontra)obaveštajnih problema. Zatim je radila u Domu učenika srednjih škola, pa se desilo da se Maja Đorđević zamerila drugoj Maji, direktorki Doma Ristićki, a onda je kao štićenica Slaviše Bulatovića i njegove supruge Suzane uhlebljena u «Vodovodu» - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Tako je to, izgleda, sa Majama:, ona pčelica u Domu učenika ubada, ali ova pčelica u «Vodovodu» med daruje i sebi i drugima!

S. Kostić

Komentari

Ma ne pričajte gluposti.Jednom,bar jednom proverite informaciju.Taksativno.
1. Niko nije najuren.
2. Zena nije došla ni na čije mesto.
3. Maja je licencirani sluzbenik za javne nabavke.
4. Nije rukovodilac sluzbe za javne nabavke.
5. Nijedan tender u 2019. godini nije dobila firma njenog supruga.
Radi Vašeg kredibiliteta malo,bar malo se raspitajte pre nego počnete da pljujete.Lično,ja bih vas tuzio za oaj lanac neistina.

Наспрам овуј пчелицу из дом ученика и на мужа гу Каце социјални случај колко ви плаћа по текст па га исти носи у Београд а измавали гу из странку па ли муж гу је у дом задужен за набавке Сд гу пригустило што ће се вуче по судови са теј набавке

Samo NAPREDNO!!!

Pljacka Srbije u reziji SNS-a je na svim nivoima. Raspad sistema, juce svi na obelezavanje dana oslobodjenja banje a danas niko na dan oslobodjenja Vranja. Nema Bulata, Djose, Denzija, Sente i time pokazuju jedno nepostovanje i cinizam prema datumu, gradjanima i gradu. Verovatno negde prave matematiku za pljacku. Djosa je tu samo kad su pare da drpa, Denzi isto i posle svih presuda on i dalje funkcioner i to na duplu funkciju, izvrsni direktor urbanizma i gradski vecnik!?!?! Koga bre vi pravite budalama????

Svi radnici sto su vredeli u Vodovodu Djosa je najurio zahvaljujuci sekretarici Mariji i Bocetu. Konkurencija im je smetala, ali radnici su otisli na bolje, a ostali su Djosi neradnici. Ovim putem se zahvaljujemo od srca. Otvorili ste nam oci gospodo.

Lelele sad kad sad vrati Jugoslava isfrustrirana zena a Maja joj zauzela mesto, letece perje po vodovod.Djosi da niko nije u kozi, posto on i od tastu ne sme da zine a ne od zene. Glumac iz Vlase sili se samo na radnike a zec u dusi.

Djosa posle izbora ide u istoriji grada Vranja. Borka iz Sobine mislila je na njega i Denzi kada je rekla lopovi da se uhapse. Vucic ce sve da smeni i da vas pusti da se branite u CZ u Beogradu. Ziveo Vucic i da pohapsi kukolj iz stranke.

A Jelka - Danijelka i dalje snabdeva i pise lude racune.to zaboraviste??

"Maju li gu tražiš"?

SMESNO I PROVIDNO CE BIDNE ONA DIR.UMESTO DARKAA

Vucic da se pita kako to posteni bez krivicne sklanjaju a Maja ima krivicnu muvala sa Srdjana i pcelicu u Dom sa tenderi , u Banju sa Sentu sad sa BOOS DJosu u Vodovod ...ona sve moze pa ona je kuma za dom spremna i spremna za NZS i za Vodovod normalno sef gu podrzava , nista vu niko ne moze zena napredna ali ne za stranku nego samo sama za sebe ...napred

MAJA DJORDJEVIC NIJE CLAN GRADSKOG ODBORA NE RADI ZA MESNI ODBOR BUJKOVSKI MOST SAMO RADI SA SAVET ZA SOCIJALNA PITANJA SA ŠONETA GDE SU PARE TU JE SLUZBENICA ZA JAVNE NABAVKE ONA JE JEDVA ZAVRSILA FAKULTET PLAĆAJA KACE STUDIRALA JE 12 GODINE A ISPIT ZA SLUZBENIKA POLOZILA IZ KO ZNA KOJI PUT NORMALNO NA URGENCIJU ....NAJVEĆA NJENA ZELJA JE DA GU BULAT POSTAVI DA BUDE DIREKTORKA BILO GDE NE BIRA ALI ZABORAVLJA DA JE SNS NJENOM MUZ DOVOLJNO DAO TENDERA A SAD JOS I NJOJ FOTELJU DIREKTORA ....DA GU MALOOO NE ZABOLI GLAVA ,VUČIĆU DOĐI I OBRIŠI OVE LOPOVE ...UNIŠTIŠE REPUTACIJU SNS A U VRANJE ....

Ultras ne jedi g...a kad je sve tacno.Ali malo sendvic malo sokic i to je to!!!

Od ovi sns botovi bog da sacuva, jedu govna, a ne znaju ko im treba. Malo Maja, malo Jugoslava, a najvise Marija. Jedna propast. Kradu, jedu, žderu... Veliki Dzo samo cuti i trpi. Sta ce, mora covek, nije ni njemu lako...

Zasto su ljudi toliko jadni i zavidni???
1.Pola vas ne poznaje Maju licno a ostavlja svakakve komentare...
2.Razumem da joj pola vas zavidi jer je ona uspesna poslovna zena !
3.Ljubomorni ste jer se ostvarila i kao supruga i kao majka i kao uspesna poslovna zena!
4.Fakultet je zavrsila sama a ne na urgenciju njenog supruga!
Prema tome ne pokazujte vasu bolesnu ljubomoru i ne ljagajte zenu !

Majo ti li si.? Mislim da si lepo pohvalila sebe..... Verujem da je sve ovo istina..

Znam gospodju od pre nekoliko godina dok je radila na trafici u Beogradskoj ulici.
Tad sam kod nje uplatio dopunu kredita za svoj telefon i kada sam otisao, nije proslo ni deset minuta ona je ponistila dopunu. A zadrzala pare za sebe. Video sam takva je to osoba.

JUGOSLAVA CE DODJE NA ONOGA IZVIKANOG DIR.STO NE SME DA ZBORI U VODIVOD IMA DA PUKNE TIKVA .MAJO PODRSKA ZA TEBE IZGURAJ ONUJ KOMPLEKSACICU

JUGOSLAVA CE DODJE NA ONOGA IZVIKANOG DIR.STO NE SME DA ZBORI U VODIVOD IMA DA PUKNE TIKVA .MAJO PODRSKA ZA TEBE IZGURAJ ONUJ KOMPLEKSACICU

Najnovije vesti

NOVI građevinski HAOS u centru »

I dok se gradski park još uvek nije renovira, (evo nema ni godinu dana, p. a.) lokalne sile kreću i u raskopavanje ulica...
ZutoCvece