Svečano otvoren Info centar u Vranjskoj Banji

Predsednik Gradske opštine Vranjska Banja Nebojša Bogdanović i direktor Turističke organizacije grada Vranja Saša Ivanov, otvorili su u petak u Vranjskoj Banji Info centar, koji se nalazi u Sahat kuli.

U prisustvu predsednika Skupštine grada Vranja Dejana Tričkovića, pomoćnika gradonačelnika Aleksandra Stajića i gradskih većnika Miće Mladenovića i Ivana Stankovića, kao i brojnih zvanica, oni su ukazali na značaj postojanja Info centra za razvoj Vranjske Banje.

"Otvaranjem Info centra, popularisaćemo potencijale Vranjske Banje, kojih ima mnogo i koji su šansa za intenzivniji razvoj ovog mesta", rekao je predsednik Gradske opštine Nebojša Bogdanović.

"Od sada će turisti na jednom mestu imati sve neophodne informacije, a jedna od aktivnosti Info centra biće i promovisanje privatnog smeštaja", naglasio je direktor Ivanov, rekavši i da Turistička organizacija ovim ispunjava zacrtane planove za tekuću godinu.

U sklopu Info centra se nalazi i suvenirnica.

U kulturno-umetničkom programu nastupili su članovi "Vrelca".  

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece