SVAKA ČAST: Učenici Poljoprivredne sakupili vrednu humanitarnu pomoć

Učenički parlament poljoprivredno-veterinarske škole "Stevan Sinđelić" organizovao je humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava, garderobe, osnovnih životnih namirnica i kućne hemije za porodicu iz Vranjske Banje.

Uz podršku koordinatora Parlamenta - pedagoga škole i nastavnika Gorana Stankovića akcija je uspešno realizovana.

Akciju su podržali i ostali učenici, kao i nastavnici kroz aktivno učešće u prikupljanju priloga.

Кroz ovu inicijativu učenici su još jednom podsetili da su humanitarne akcije važan deo školskog života i da humanost nije samo lepa reč, već reč na delu.

Cilj ove akcije bio je podizanje svesti o tome zašto je bitno pomagati drugima, razvijanje osećaja empatije i solidarnosti.

Predstavnici Parlamenta zahvaljuju svima na učešću i doprinosu da njihova želja da ovoj porodici poklone osmeh bude ispunjena.

NIV

Komentari

Jedino u tu školu utisak kvari kvazi muzičar, osrednji harmonikaš Toza. Koliko je to stvorenje pokvareno! Ko mućko jaje. Teška bitanga.

Pohvale za divnu i humanu decu
!!!Retki su ❤
Drago mi je da je moje dete medju njima..bravo Dejana! I naravno sve pohvale za skolu,direktora,,profesore i sve ostale zaposljene,jer pouzdano znam da su angazovani na svim poljima za dobrobit dece...

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece