SURDULICA: Tončev i ministar prosvete otvorili novu sportsku halu (FOTO)

U Surdulici je u nedelju otvoren sportski objekat koji prema rečima narodnog poslanika i predsednika Skupštine Novice Tončeva predstavlja mesto za sport i rekreaciju prvenstveno učenika, ali i ostalih Surduličana.

Nova hala ima 800 mesta i oko 2.500 kvadrata. a ukupna cenna za nju je bila milion i po evra.

O važnosti ovog objekta govori i činjenica da je dan pre Svetog Save, ministar prosvete Mladen Šarčević otvorio halu i učestvovao u deljenju priznanja najboljim učenicima i prosvetnim radnicima.

- Vaša sredina u saradnji sa nama omogućava deci što bolјe uslove za nastavu. U novoj strategiji obrazovanja sport u školama će biti mnogo drugačije koncipiran. Deca Surdulice će ovom halom i onim što ona pruža imati najbolјe uslove – rekao je ministar Šarčević na svečanosti u Surdulici.

On je posebno pohvalio đačke uniforme, koje je za školarce u Surdulici kreirala Verica Rakočević.

Narodni poslanik Novica Tončev u svom govoru istakao je da je srećan i zadovoljan što je otvoren objekat koji je nedostajao opštini.

- Kad nešto počnete da radite, na tom putu srećete ljude koji hoće da pomognu i koji hoće da učestvuju u tome, a ja ovde vidim ministra Šarčevića koji nam je mnogo pomogao. Zahvalan sam mu na tome u ime svin vas. Vidite koliko danas u Srbiji ima škola i ustanova i svuda se slavi školska slava, čak i u dijaspori, a ministar je izabrao naš grad da bude ovde i to je za mene jedno veliko priznanje – rekao je Tončev.

Na otvaranju hale izveden je prigodan program, a zatim dodeljena priznanja najboljim učenicima i prosvetnim radnicima.

NIV

Komentari

Svaka čast gdinu Tončevu, ministru ali moramo odati i veliko priznanje za direktora škole koji se nesebično trudi na svakom polju. Oda kako je on izabran za funkciju direktora, škola proživljava svoje najbolje dane. Takvi nam ljudi trebaju da vode škole, gradove i državu. Bravo za sve vas. Ajde pa malo i u Vranje da se napravi neka hala.

Iskreno... goreg direktora ova skola nikada nije imala

Koji si ti bot! Čovek je klasa za razliku od Vas koji ga blatite. Samo napred gdine Tončev, samo napred direktore!

Sendvič za Vukovića.

Задовољан Тончев, још 1.500.000 евра или око 200.000.000 динара народних пара одоше у његов џеп! Он је био извођач радова са својом фирмом. Наравно 15% за Министра који се одметнуо од СНС Радикала на бенсединима!

Veliki naklon i respekt prema coveku koji stvarno rafi i cini fenomenalne stvari za grad ,onladinu i bolji i lepsi zivot svih Surdulicana.. a djacima novcani stimulans i nagrada e to moze samo gosodin Novica Toncev jednom recju covek pobednik

Manimo se zlih jezika i politike .onaj ko gradi i radi je za svaku pohvaluRealno ovo sto Surdulica ima i zahvaljujuci predsedniku Toncevu je veliki plus za sve jer covek prosto zna,ume i otvara sva vrata svojom ispravnom politikom. Respekt i naklon za gospodina Tonceva jer je pokazao da 1 mali grad itekako moze da bude sadrzajan,lep i uredjen.

Zar niste čuli pijanog Dačića kad je izjavio da će sps i sns ići zajedno na izbore. Znači sve treba otpisati. Ista bagra.

Nisam u svetu politike ali treba staviti ruku na srce i priznati ne samo sebi, već ponoviti svima. U svom životu nisam video takvog političara i graditelja koji je uradio u celoj surduličkoj opštini više nego svi predsednici opštine zajedno pre njega.Svaka čast čoveku. I ne samo to, on je jedan od retkih koji kad nešto obeća gleda svim snagama da to i realizuje. Da nije njega ova opština bi možda bila u mraku a ne u svetlu koje jasno zrači.Surdulica je posle velelepnog fudbalskog stadiona i balon hale dobila još jedan sportski objekat na kojem bi mu svaka sredina pozavidela. Hvala na zalaganju u ime svih stanovnika koji misle kao ja.

Buco svi znamo da si Novičin potrčko. Medjutim lepo je da grad ima sporsku halu, to je zasluga Vlade Republike Srbije i Ministarstva a ne Novice Tončeva.

Hahaha, ne, ti sigurno nisi u svetu politike. S obzirom da si verovatno pao s marsa, znas li kako izgleda i kolika je sportska hala!? Ovo sto je napravljeno je kopija balon sale, sa izmenjenim gradj materjalom, proslo je ovo pored sportske hale. Ista ovakva postoji u kacu kod novog sada, ali nije kostala 1,2 miliona evra, vec 300 hiljada evra. Uz to da je famozni i sposobni "Baja" sa svojom firmom izvodio radove, e to ako ne znas ti stvarno nisi iz sveta politike, kad bi se salili.

Surdulicani u svojoj istoriji nisu imali boljeg i sposobnijeg predsednika od gospodina Novice i ono sto je on uradio za 10 godina nisu prethodnici za 50 leta zato jos jednom veliko bravo za njega i sve ono dobro sto cini za sve Surdulicane

I ja to već unazad par godina pisem.Dosli danas i Sojic i Stoil i Karbus ispred SNS da vide ministra ispred svog resursa.A evo istine.Svima koji su bili ispred Sns je zabranjeno da aplaudiraju prilikom izlaska g Dina Novice ispred mikrofona i kamera.Pogledajte njihove face.Jao majko mila čime se bave.Smrknita lice sa gorčinom povodom otvaranja hale.Sada definitivno svi da glasamo Novicu Tonceva da oteramo iz svih gradova ovu bagru i da dobijemo u svim gradovima infrastrukturne objekte.Samo zahvaljujući Novici ova zemlja može i jug Srbije uspeti.Coveka pod hitno za premijera.Peticija dragi gradjani Juga Srbije i šire.Peticija za premijera države g din NOVICA TONCEV.au....pa jadni oni na izborima sa njihovom politikom.Jadni su...

Nije resursa nego resora... ajde malo bolje to...

Jedan je NOVICA TONCEV...NOVICA TONCEV....ooooo.Jedan je NOVICA TONCEV...oooo NOVICA TONCEV....Jedan je NOVICA TONCEV

Sns do marta.Ja sigurno napuštam brod koji tone u penjem se na ladju koja će sa ovakvim čovekom još dugo dugo ploviti na moru uspeha i ostaviti deci u gradu najsavremenije sportske objekte i podarice Surdulica reprezentativce sa g din Novicom i ideologijom koju sprovodi.Steta sto ne možemo da ga kloniramo i bude u svakom gradu.Ali uma nade.Ukolilo ceo istok NOVICU glasa eto nama SPASA .Sa NOVICOM u pobednicki ples i ritam.Zaokruziti NOBUCU i imati uspeh na svim poljima grad u Istočnoj Srbiji.Sa SOJICEM i KONOBAROM propast.

Pred izbore otvoriće Tončev i novo obdanište u Vranju-Raška. I to je izvodila njegova firma. I tu je dosta dobar. Tončev neki dobar čovek uvek obezbedi posao za svoje firme i uvek je lično finansijski dobar. Valjda je zato u politici da bude kapitalista u Socijalističkoj partiji. Njemu kapital narodu socijala.

Citam komentare i sit se smejem... koliko daleko ide ljudska glupost i neznanje. Novicu velicaju jedni... pljuju naprednjake. Drugi obrnuto. A nemaju pojma da su oni u dogovoru i da je sve unapred poznato... pa pogledajte sliku...

Crno crveni dokle

Najnovije vesti

Osnovan odbor Desnice i u Banji »

Posle Trgovišta, Srpska Desnica u subotu je osnovala i svoj Opštinski odbor u Vranjskoj Banji. Skup je održan u sali ban...
AluTerm plus