Surdulica: SNS NESPOSOBAN čak i za KUPOVINU ODBORNIKA

Opštinski odbor SNS u Surdulici u poslednjem saopštenju za javnost osuo je niz kritika na lokalnu vlast u ovoj opštini, ali su razlozi ovakvog delovanja krajnje nejasni, ocenjuju za Info Vranjske dobro poznavaoci tamošnje situacije.

- SNS u Surdulici kritikovao je opštinsku SPS vlast zbog održavanja sednice Skupštine na Vlasini na kojoj je usvojen završni račun budžeta, a osude su usledile i zbog nezaštićene lokacije na kojoj su u Velikom ratu stradali Srbi. Razlog izliva gneva lokalnih naprednjaka na lokalnu vlast surduličkih socijalista, međutim, nije u navedenim «problemima», već je to izraz nemoći SNS da se kupovinom jednog odbornika SPS tron vlasti nađe u njihovim rukama - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Po njegovim rečima, «pokušaji da se (pot)kupi makar jedan odbornik krenuli su odmah posle izbora 21. juna».

- Kada su saopšteni rezultati lokalnih izbora u Surdulici, na kojima je SPS osvojio 18, a SNS 17 odborničkih mandata, niko nije bio nesrećniji od ovdašnjih naprednjaka, pobeda i vlast su im izmakli za dlaku. Zato se odmah prionuli u analizu ličnosti odbornika SPS kako bi pronašli «najmekšu» varijantu među 18 odbornika socijalista, što se pokazao kao račun bez krčmara, jer nijedan od 18 odbornika partije Novice Tončeva nije bio spreman da «proda» svoj mandat naprednjacima - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala kaže «da je depresija zahvatila rukovodstvo OO SNS u Surdulici».

- Uzrok njihove potištenosti je u naprednjačkom zavaravanju da su blizu vlasti u Surdulici, umesto da shvate da su veoma udaljeni od trona, jer je broj 18 uvek bio i biće veći od broja 17! SNS, međutim, to nikako da shvati i prihvati i suoči se sa faktičkim stanjem da će još četiri godine biti u opoziciji, a do tada se svašta može dogoditi na političkoj sceni Srbije i naravno Surdulice - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Naravno da su nesposobni kad su dobili milione i milione da pobede u Surdulici, i nisu uspeli. A kupovina odbornika je presmesna, ko bi presao u redove luzera, da im sef bude Boban

Dzaba vam novci, gradjani Surdulice su svoje poverenju iskazali na izborima. Kada ce bagra shvatiti da su porazeni

18 prema 17, je isto i da je 32 prema 3...Poraz od 5:0 i onaj od 1:0 , je istiii, PORAZ

Samo napred SPS!

Mrka kapa u SNS. Zatišje i muk.A sredili se da preuzmu grad.Bajca alkoholičar.Panker i kompanija.E šteta.Inace sve stručnjaci i kadar za livade i čuvanje goveda

Najnovije vesti

ZutoCvece