Surduličkim bebama po 50.000 dinara

U Surdulici je u sredu održana 9. sednica Skupštine Opštine u ovom sazivu.

Najvažnija tačka dnevnog reda bilo je usvajanje godišnjih izveštaja preduzeća i ustanova, i ona je prošla bez ikakvih problema.

Predsednik SO Surdulica Zoran Mitić posebno je naglasio da je Surdulica, u cilju povećanja nataliteta, povećala novčanu pomoć za novorođene bebe sa 20 na 50.000 dinara.

Na skupu koji je snimala SRT posebnu pažnju privukle su odluke da dve ulice u Surdulici dobiju naziv po Ljubiši Božilovu, junaku sa Košara i Dejanu Arizanoviću, poginulog na Kosovu, kao i doktora medicine specijalista urologije Milana Mašića.

Skupštin je donela i odluku o usvajanju Studije o ratnim memorijalima opštine Surdulica.

Zanimljivo je da je sednici prisustvovalo 34 od 35 odbornika, a da SPS i dalje suvereno vlada ovim gradom iako ima samo jednog odbornika više u odnosu na SNS.

SSB

Komentari

Sad će bude baby bum.

Vidiš li Ksenija ili ko god se krio iza tog profila, ali znamo ko najviše diže galamu protiv ministra, kako se surdulička vlast ophodi prema svojim građanima. Šta ste vi uradili da poboljšate život građana Surdulice. Vi se jedino poboljšali sopstveni život i život vaših najbližih. Vi će da kritikujete nekog, pa da ste vi na vlast kamen na kamen ne bi ostao, pokrite se i ćutite, niste sadašnjem ministru ni do kolena.

Reko ja prosli put kad ministar sadasnji Toncev ode u ministarstvo za nerazvijene... Da im pokaze kako se radi.... Da ce od prvih 300 miliona ako se dobro secmn 50 otici opstinama na jugu a 250 ce otici Surdulici svi su me pravili suntavog ... Mislim da je ok sto vuce za SC
Al je covek da kazem providan sa to vučenje za Surdulicu... Al ok ko je pod krusku taj gu bere... Mozda treba da pogleda i druge opstine kao sto su... Han Vranje, Bosilegrad.... Jer i tamo se rađaju deca....

Bruka za Vranje 12000 dinara, svaka cast Surdulici.

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece