SURDULIČKI RAT, samo, ZA ČIJU DECU?

Politički rat surduličkih naprednjaka i socijalista ne samo da ne jenjava, nego kao da sada i dobija na zamahu.

Čitava ova mala čaršija okićena je porukama jedne ili druge stranke, dijametralno suprotnim.

Dok socijalisti oglašavaju Novicu Tončeva, svog lidera, naprednjaci imaju slogan „Za decu Surdulice“, koji se oslanja na republički „Za našu decu“.

Posle više godina u Surdulicu se vratio Dragan Stevanović Boske da bi i lično rukovodio kapmpanjom za lokalne izbore, što i čini na dnevnoj bazi, pre svega terenskim radom po surduličkim kafićima, što se može videti na slikama sa FB-a.

Na stranu to što šef surduličkih naprednjaka Boban Petrović nije uspeo za četiri godine da opremi ni ljudske partijske prostorije, pa šef mora da mu se lomata po kafanama, Surduličani se pitanju za čiju do decu, zapravo, Stevanović lobira?

- Lepo je što misli na surduličku decu, sada kad je svoju odavde preselio u Beograd. Pa još i suprugu smeio u Narodnu banku. Lepo, i krajnje pošteno, nema šta - seire Surduličani.

Neki od njih tvrde da treba glasati za one „koji su zaista za našu decu, a ne samo za njihovu, koji su za decu koja će ovde ostati da žive i rade“.

Izbori će, naravno, pokazati ko je bolje uradio predizborni posao, ali, kako god da se završi, izgleda da time neće biti mnogo zadovoljnih ni među pobednicima, ni među pobeđenima.

SSB

Komentari

Gde zive deca Novice Tonceva?

Pravo pitanje. I čime se bave tamo gde su?

Pravo u centar... naravno, zabranjeno je pisati o nekome ko 12 godina vodi Surdulicu i o svemu sto je uradio za sebe i svoju decu. Surdulica izgleda kao poslednja kasaba iz 19. veka, uz Novicu Tonceva i ono sto radi nijedno dete nece ostati ovde za 4 godine.

Kako gde? U FK Radnik

Nesto se mislim, Novica Toncev treba da dobije Nobelovu nagradu za postenje i dostignuca za decu Surdulice. Ko je za?

Na koju decu mislite? Regularnu ili ovu surdulicku za koju se pobrinuo da se zaposle i formiraju porodice u Surdulici?

Johny,da konobar zivi dva zivota ne moze da pobedi Tonceva!

Prosto je neverovatno kolika je mrznja usmerena od strane Novice Tonceva prema naprednjacima i Bosketu, ne propusta nijedan trenutak da preko portala vranjskih ublati SNS pa makar i ako su semenke i kikiriki u pitanju. A istina za Surdulicu je jedna, 12 godina vlasti Novice Tonceva, grad koji je bio najrazvijeniji u Pcinjskom okrugu je na ivici umiranja, sve se odselilo, Vladicin Han koji je trebao svojevremeno da bude surdulicka MZ je danas pet puta prevazisao Surdulicu. Za 4 godine, ukoliko Novica ostane da radi ono sto je radio, Surdulica ce biti mrtav grad. To i slepi vide.

Pa on u Surdulicu dodje samo pred izbore, kako ga nije sramota. Treba se barod skupiti i proterati ga.

E pa posto nam drzavu vode konobari, zato nam deca i beze iz Surdulice,Srbije.

Kako sns botovi brane konobara, koji je prvi svoju decu odveo odavde. Razmislite malo Surdulicani

Novicina deca su zavrsila drzavne fakultete, i rade u svojoj firmi. Za razliku od naprednjackog ajnstajna Bosketa, koji je kupio diplomu.

Kanaldzije, zar vas nije sramota da primate naredjenja od jednog konobara ?

Kako da covek glasa za sns kad ga prestavlja Boske koji u Surdulicu dodje samo kad mu nesto treba , onda Stoil koji ne zna ni dobar dan da kaze gradjanima , jednostavno kadar sns u Surdulici je smesan !

Rat ne prestaje, kad je u pitanju otimanje Surdulice od gradjana Surdulice... Samo do sada bez uspeha za SNS- verujem da ce tako i da ostane!

Samo se ti nadaj ,to je lepo nada poslednja umire...možda će za ovaj komentar Noke i dve kafe da ti plati

Danas je na skupu naprednjaka u centru bilo manje ljudi nego što Novičinih popiju kafu izjutra, a kamo li kad organizuju skup, tako da, DECO SURDULICE NE BRINITE, POBEĐUJE NOVICA I OVOG PUTA! Zaokruži 2

Narodna banka opa bravo srbijo konobar kad uposljava

Najnovije vesti

NOVA: Ko je, zapravo, Recko? »

Trener Dinamo Vranja Dragan Recko Antić centralna je tema u srpskom fudbalu, nakon što su mu nepoznate osobe zapalile au...
ZutoCvece