Surdulički naprednjaci u INDUKOVANOJ KOMI: Džaba im ZUJANJE!

Kompletan OO SNS u Surdulici zanemeo je u neverici i depresiji zbog (ne)očekivanog imenovanja njihovog arhineprijatelja Novice Tončeva, potpredsednika SPS i lidera surduličkih socijalista, za ministra bez portfelja u novoj Vladi Srbije, javlja portalu InfoVranjske izvor iz redova surduličkih naprednjaka.

Članovi OO SNS u ovom gradu su u nokdaunu na ivici nokauta posle za njih najstrašnijeg saznanja da ih je Tončev i ponizio i porazio.

- Šok, neverica, tuga, očaj, strepnje, ljutnja, glavna su emotivna stanja koja je proizvelo političko avanzovanje Tončeva do ministarske fotelje u Vladi Srbije, a najbolnija i neprebolna rana je činjenica da je to delo «velikog vođe» naprednjaka Aleksandra Vučića, a ne «crvena ujdurma» - navodi sagovornik Info Vranjskih.

Boban Petrović, čelnik surduličkih naprednjaka, Branislav Popović, Srećko Pejković, Nemanja Gligorijević, te ostali iz rukovodećeg establišmenta SNS u Surdulici, brže-bolje zatražili su dodatno objašnjenje Dragana Stevanovića Bosketa, još uvek prvog naprednjaka Pčinjskog okruga.

- Boske im u međusobnom razgovoru nije rekao skoro ništa, ali im je time rekao sve. Poručio im je da je strpljenje za sada njihov jedini izbor, ne pomenuvši nijednom rečju ni Tončeva ni druge, a Vučića nikako. A Petrović i ostali su ćutke primili njegovu «utehu» i prepustili se inerciji depresivnih stanja i vremenu koje je lek za sve - slikovit je sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik portala na kraju napominje «da za sada OO SNS u Surdulici nikako ne sme da izađe u javnost saopštenjem za medije povodom političkog uzleta Novice Tončeva»!

- To je po onom, veži konja gde ti aga kaže, pa tako i surdulički naprednjaci, hteli ili ne, ali protiv Vučića ne smeju na crtu, a time i protiv tončeva, e to ih baš mnogo boli i povređuje - seiri sagovornik InfoVranjskih.

SSB – S. Kostić - NIV

Komentari

Напредњаци се у Сурдулици крију из Вучића без да имају лични квалитет.Њихов улазак у СНС је ради личне користи за остало их баш брига,зато се сад плаше да не изгубе привилегије.

Vaš izvor je dobro poznat, to je onaj što je sada u vladi "bez fotelje". Ni on nije svestan da je tamo samo da popuni prazninu. Sačekajmo kraj i pozadinu svega pa ćemo onda o svemu.

Sta bre lupate kakva koma
SNS partija na vlasti zamazali oci Toncevu sa jakim ministarstvom Boske je za njega CAR

Pa ovo i sam Novica da je režirao ne bi bolje smislio. Puštiše gi niz vodu samo tako. Kad te svoji zaj..u e toj najviše boli.

Babačko daj koji komentar na kombinatoriku Boske ,Gonzi,Bulat.izgleda da Bulatu ipak nije sveća dogorela.

Najnovije vesti

Morava i Pčinja na tankom pazaru »

U 18. kolu Srpske lige «Istok» zabeležen je slab učinak klubova sa područja Pčinjskog okruga, hanska Morava je kao domać...
ZutoCvece