SURDULIČKI NAPREDNI NAPREDNJACI: E, braćo, TAKO SE TO RADI

Kako funkcioniše SNS u Surdulici, a čini se i svuda na jugu, jasno može da pokaže i primer koji sledi.

Predsednik ovog odbora, ali i direktor „Vlasinskih hidroelektrana“ Boban Petrović Cepka suvereno jaše na čelu partije, iako je, među retkima u Srbiji, katastrofalno izgubio lokalne izbore.

Ali, Petrović nije sam u svemu što radi.

Prema pismu koje su Info Vranjskim uputili, kako su se potpisali, „izvorni članovi SNS-a“, prvi Petrovićevi saradnici u svemu što radi su njegovi pobratimi, bračni par Stojanović.

Blagoje Stojanović ima svoju firmu, „MIV čelik RB“, dok je njegova supruga Rdmila tehnički direktor u Elektranama.

Ništa to ne bi bilo čudno da Stojanovićeva firma nije glavni i stalni snabdevač mašinskim elementima "Vlasinskih Hidro Elektrana" (VHE). koje posluju u okviru EPS-a.

Uz to, pored toga što je Petrović presednik, pobratim Stojanović je potpredsednik OO SNS-a u Surdulici.

- Iako je u ovom slučaju verovatno formalno ispoštovana procedura, zamislite tender u firmi u kojoj je generalni direktor vaš pobratim a tehnički direktor vaša žena. Postoji li neka mogućnost da ne prođete? -pitaju se u pismu „izvorni članovi“.

Ali, ovo izgeda da je tek početak priče.

Prema pismu, proizvodnja mašinskih elemenata zahteva korišćenje mašina koje se koriste za brušenje metala, „očigledno je da te mašine zahtevaju veliki utrošak električne energije“.

E tu se javljaju problemi - prema pismu, ali i priloženim dokumentima, potpredsednik i pobratim Stojanović izgradio je objekat (halu za proizvodnju?) na državnom zemljištu i koristi ga kao mašinsku radionicu svoje firme "MIV Čelik RB" .

- Obzirom da takav objekat koji je delom izgrađen na tuđoj (državnoj) svojini ne može dobiti (niti je sasvim sigurno ima) građevinsku dozvolu a samim tim ni upotrebnu dozvolu kao ni pruključak za struju, vodu i ostalu dokumentaciju potrebnu za objekat koji se koristi u privredi, smatramo za našu dužnost da o ovome obavestimo javnost - kaže se u pismu.

Prema „izvornim članovima“, „kad objekat nema građevinsku dozvolu ne može imati ni poseban priključak za struju kao što je to po zakonu propisano, već koristi struju preko običnog produžnog kabla koji je priključen na kućnu instalaciju“.

- Na ovaj način pobratim Bobana Petrovića ne samo da oštećuje EPS (za koju proizvodi mašinske elemente i na čiji račun se je obogatio) jer struju koju uveliko koristi ne plaća kao struju u privredi po višoj tarifi, već dovodi u opasnost od požara i svoje komšije zbog neadekvatne električne instalacije - kaže se u pismu.

Ali, kažu „izvorni“, može mu se, jer ne samo da je pobratim jednom od direktora EPS-a već je i potpredsednik lokalnog odbora SNS u Surdulici čiji je,zanimljivo, drugi potpredsednik Igor Kostić, direktor lokalne Elektrodistribucije.

I sad, šta? Pa ništa, SNS neka i dalje sprovodi vladavinu prava onako kako je on vidi, a narod neka glasa za tu soluciju.

I vuk sit i ovce na broju, što bi se reklo.

Info Vanjske nisu uspele da stupe u kontakt sa Stojanovićem, dok se Petrović ne javlja na pozive od kada je tužio Info Vranjske i tražio odštetu od 200.000 dinara, za duševnu bol.

SSB

Komentari

Ajde Botovi i sektaši krenite u odbranu.Pa ovo je za zatvor.Gde je sad da reaguje Danijela.Trajkovic?Pobratimi.Kriminal velikih razmera.Pa i to im malo nego i pobratimka u Elektrani.Jaooo.Pa zar takvima dati glas.U padinjak cela ekipa krompir da kopaju a ne pobratimi 3 nova auta u vozni park i BOBAN džip.Zaradili pošteno.Jao majko mila.Sto ne uhvatim zlatnu ribicu i samo jednu želju da mi ispuni .DA mogu da hapsim.Pobratimi .Lopovi i rasturaci brakova.A gde je Boske u priči.Zaboravili ste.

E moj ti...
Javni tužilac Danijela Trajković je školska drugarica Bobana Petro ića i ovog spomenutog Stojanović Blagoja. Njih troje, porodi o godinama unazad idu na more... Ne bi ni postala okružni tužilac da nije bila bliska sa njima. Tako da na krivično gonjenje možeš slobodno da zaboraviš. Osoba toliko bliska ovoj "organizaciji" može samo da progoni nevine ljude kao što je gospodin Novica Tončev i ljude bliske njemu. To jest ljudima koji se suprostavljaju ovoj "organizaciji"

Ohohoho... Novica Toncev i postenje... lelkeee... hahahaha.... lelkeeee

Dragi naprednjaci
Želim prvo da se vratite u 2012. God. I da zamislite jedan crveni razdrnkani golf II. Onda da zamislite novi audi a6, novi Ford Ranger (džip, pick up), trosoban stan u Beogradu... Da li isti čovek ulazi i izlazi iz njih? Onda se vratite u realnost i pogledajte vaš Ford focus iz 2001. za kog ste jedva uštedeli od 35 000 dinara plate i branja malina. Recite mi jel onaj isti čovek koji izlazi prvo iz crvenog golfa a onda iz audija, džipine i stana u Beogradu pametniji od vas?
Razmislite za koga će te da glasate?
Mislite li da im je malo džipova i stanova u Beogradu?
Treba li vama možda nešto? Ili će sve oni da saberu?

Ja se u potpunosti sla6r.

Marko lingure botovski ne seri

Hahahaha...škaljarci.A sve Vas je manje i manje.A vi kako te?

Ништа ново СНС функционише као секта у којој се чобани богате а овце блеју до првог клања.

Što kaže Sojic u beloj ladji MA zar je moguće?Ma ne mogu da verujem.Ajde sad lepo da reaguje tužilaštvo i nadležni i u istražni svo četvoro pa neka objasne gradjanima kako to da pobratimi imaju toliko zajedničkog.Slucajno je ovo zar ne?A vi miševi kada dodju izbori uzmite pa glasajte za Bobana. BLAZU.Radicu.Za Stojanovice i Petrovice.Urazumite se draga moji u Pčinjskom okrugu.Sada Vam je valjda napokon jasno zašto treba opet vratiti poverenje SPS i ljudima poput maga i dr Novice Tonceva

A sta ti znaci ovo MAG Novica, ako je madjionicar potpuno si u pravu. Nema veceg madjionicara od njega, posteno. Svi koji su s njim radili su propali, samo on u plusu uvek. OVaj Stojil makar deli s pobratima

Cepka xa xa

Ajde de, nek pokradu jos malo, pustite pobratimciki

Opet placenicke vranjske kojima smeta i drzava i rezim pisu samo da bi napisali i objavili nepouzdane , netacne i neproverene informacije.
Bicemo mi škaljarci zakon i za vas.

Nema niti jednog komentara.
Izgleda da botovi nemaju instrukcije.

Stvarno cudo.... izgleda se nesto desava kod njih

Zasto Boske ne pobedi u Surdulicu a doso u Vranje da glumi gospodina? Toliko ga vole njegovi Surdulicani da ne moze da pobedi u svom mestu, strasno za Vranje i Vranjance.

Zamislite kad se udruze konobar boske konobar sone pomorac bulat i sekjuriti senta a sve pod prismotrom zaguzanjskog vojvode srecka

Ovo su neistine mozete da vidite na mom fb profilu

Ovde se neko lažno prestavlja kao ja, i tvrdi da nije istina to što je napusano. Šta je istina, čitajte u novinama.

A na mom facebook profilu možete videti puno toga, pa i da je preduzetnička radnja g. Blagoja Stojanovića otvorena 12.8.2014, i da je njen matični broj 63586269.
A na osnovu toga broja u agenciji za privredne registre pogledajte i proverite ostale javno dostupne podatke (www.apr.gov.rs).

Brate sto pises gluposti i neistine

Čudim se jer mora da sam vrlo važan kada neko uzme da komentariše neke stvari i ljude u tudje ime i tako se lažno predstavlja. Svi oni sa kojima se družim i koji me poznaju znaju da mi dostojanstvo, obraz i vaspitanje nedaju da vodim nevažne prepiske i ogovaranja a posebno ne na nekim medijima, portalima, nazovi novinama a najvažnije pred onim NEBITNIM I NEVAŽNIM ljudima koji u stvari i NE POSTOJE u stvarnosti već predstavljaju svoj odraz jadnog mentalnog i poremećenog psihičkog stanja.

Bojan Vovk

Naprednjačka sekta! Pogledajte im samo face kad idu na sastanke-odnosno na ispiranje ionako praznih mozgova.Idu kao zombiji. Iz državnih službenih automobila ne izlaze ni neradnim danima,a svoje čuvaju u garažama. Pa za to su se i borili i krv prolivali a vi i dalje glasajte....dobićete sendvič kad idete da aplaudirate, a možda ste dobili i neki posao....privremeno dok su na vlasti.

A vi ste kao iz visi ideali u SPS, ajde bre ne lupaj tu, sutra Novica da predje u radikalnu stranku svi ima radikali da bidnete.
Pogleaj si u svije dvoriste, tacno je da su se zato borili, kao i ovi tvoji, oni se sve i dogovaraju, a i ti sto pises komentar i ja smo dobili po 30 banke mesecno i to nam je. Nego, i to je dosta

Ma koji Blaza, taj je pokrao Fajos jos dok je bio direkto. Silne pare su dali da ga tuzilac oslobodi. On je potpredsednik kolko i ja, niko ga ne sljivi nista niti pita.Tu je stavljen da pokriva odluke jer ima pravo glasa, da mu pobratim Stoil ne izgubi kontrolu u odbor.
Posle izbora sledi potpuni kolaps u SNS Surdulica, stranka se sigurno cepa na dva dela.

Novica Toncev za cara! Da ziveje Novica

Nije cilj ovih „nezavisnih“ novina, da se omalovazi, ismeje i diskredituje samo SNS Surdulica i SNS Vranje i da se sa tacno doziranim, „proverenim“ informacijama na sve moguce nacine, izvredjaju i prikazu kao lopovi funkcioneri SNS iz Surdulice i Vranja. Slucajno ove „nezavisne“ novine nikad nisu pisale u negativnom kontekstu o SPS Surdulica, a posebno o Novici Toncevu,slucajno….! Ako je bot i sektas neko, ko komentarima ucestvuje u negativnim clancima o SNS i brani, pise bilo sta dobro ili pozitivno za SNS, kako onda nazvati one, koji dostavljaju „istinite“, „tacne“ i „proverene“ informacije Vranjskim Novinama!? Kako nazvati one koji uvek komentarisu negativno o SNS, a SPS velicaju i pisu hvalospeve o Novici Toncevu,kako se zovu onda takvi? Pa ako su „Botovi“ oni koji pisu pozitivno za SNS, koji su oni koji pisu pozitivno za SPS,pa zar nisu i to „Botovi“!? Nigde ni u jednom tekstu, ni u jednom clanku, niko nikada nije pomenuo SPS Surdulica u negativnom kontekstu. O „postenom“, „savrsenom“, „neiskvarenom“ i natprosecno sposobnom i „bezgresnom“ Novici Toncevu da i ne govorimo. Ako je bilo ko iz SNS Surdulica ili Vranje, rukovodstvo, clanovi umesani u kriminal, onda ih treba procesuirati i adekvatno ih kazniti naravno.To bi isto trebalo da vazi i za bilo kog rukovodioca ili clana SPS, DS ili neke druge stranke, bilo da je iz Surdulice ili iz Vranja. Sto se kadrova tice, neprikosnoveni u kriminalu, mahinacijama, malverzacijama i strahovladi su visoki funkcioneri SPS iz Surdulice: „Sulejman Velicanstveni“, dr Trenca direktor bolnice u surdulici i „Ibrahim Pasa“ dr Ceda Mitic nacelnik decijeg odeljenja inace potpresednik Skupstine Opstine. Pa kad ta dva kriminalca, dva zla budu procesuirana, uhapsena i najurena, onda cemo moci da tvrdimo da pravna drzava funkcionise. To ce da se desi vrlo brzo, imajuci u vidu da i sami clanovi i odbornici SPS iz surdulice ovu dvojicu ne mogu vise da gledaju i podnesu.Pa malo bi mogli da se bavite i ovim stvarima, cisto da obnovite gradivo iako ga vec znate napamet.

Molim Vas da mi objavite repliku "pobratim".Nemoj da ostavljaš prijatelju u kontekst Novicu Tonceva.Prvo pogledaj šta je taj NOVICA uradio u Surdulici,a šta Vi?Lopovi ste i ostacete.Ostavite Novicu Tonceva na miru.Dr NOVICA radi i radice i gradice i bojite se raspada odbora i stranke.Sta su Vama krive novine VRANJSKE?Što objavljuju istinu.Pa njih treba nagraditi.Pobratimi..Još nešto da Vam kažem.Nauceni ste da ne gledate N1 .NOVU.Da čitate Kurir.Telegraf.Novosti.Sve što je cenzurisano.Smeta Vam NOVICA i necenzurusani mediji.Sekta ste bre.Rade ljudi za 28 H i ukoliko ne odu na miting dajete otkaze.Plasite li se Boga?Imate li decu?Bagro lopovska.Kunu Vas ljudi i pale Vam SVECE u crkvi .Vi ste zlo koje hoda.Gotovo je.Znaju ljudi.I ko koliko stanova ima i ko koliko automobila.Dosao Vam je kraj jedne ere.Ali odgovaracete budite sigurni.Nasli ste da se bavite G din Novicom TONCEV.Smeta uspeh jel da ?Pa šta sad.Smetaju Vam VRANJSKE. PA NE MOZETE SVUDA SRAVITI SAPU i glumiti STALJINA.KRAJ.KRAJ .U Surdulici nećete imati 10 odbornika jer ne zasluzujete.Varate narod i da Vam nije DJERDAP usluge s govnjivim motkama bi Vas najurili.Vi ste bruka Surdulice.Pcinjskog okruga.Srbije.Bruka ste.Cemer i jad.Da Bog da nam NOVICA TONCEV.LIDIJA TONCEV I NASLEDNICI BILI ZIVI I ZDRAVI.Misevi ste vi obični.Ajde u rupe svoje i gledajte sir.

Ne smetaju meni ni vranjske,a ni neke druge novine.Nek je ziv i zdrav Novica Toncev i njegova familija. Ja kazem,a vidis ti debilcino jeftina i neprosvecena, ti i tebi slicni to ne mozete da kazete za nikog ko drugacije misli od vas,bedo jedna retardirana. Kunes i bogoradas,kao i svi tebi slicni,pa zajebo si se nisi nista napisao o glavnim perjanicama Novice Tonceva koji su i glavni u tekstu,a ne Novica Toncev. Da ti ne vire opanci iz njegovog dupeta,ne bi vido sveta . Sto se bogoradanja tice,ne zna se ko kome vise kletvi upucuje,ali pokazace vreme. Da ljubite Vucica u dupe vi bagro sa 10% osvojenih glasova,smradovi jedni!

SNS u Surdulici, kao i u celoj Srbiji je interesna grupa stvorena za lične potrebe. Većina članova je pre toga promenila po nekoliko partija a onda se ukazalo ''prazno mesto'' u SNS-u. Oni koji su prvi uleteli, dobro su avanzovali. Ostali još čekaju da nešto ušićare, mada većina nisu svesni da su za one u vrhu SNS-a samo ''glupa mašinerija'' kojom se manipulliše, jer se zna da su tu iz interesa a bili su ranije demokrate, liberali, komunisti.....nisu dakle to napredni radikali.

Oni nemaju ni trunku savesti, čak što više iritiraju napaćeni narod svojim bahaćenjem, sve im je malo, ali ničija nije gorela do zore. Bolje da nisam u njihovoj koži kad se ova otimačina završi.

Čudim se jer mora da vrlo važan kada se neko ima toliko vremena da ME LAŽNO predstavlja. Svi oni koji me dobro poznaju znaju da moje dostojanstvo, obraz i vaspitanje ne daju da komentarišem NEVAŽNE i NEBITNE ljude koji i ne POSTOJE u stvarnosti a ne posebno na medijima, portalima i nazovi novinama već predstavljaju svoj odraz IZOPAČENOG i BOLESNOG mentalnog i psihofizičkog stanja.

Kad ovu klijentelu sirotinja pita za posao kažu da nisu BIRO za zapošljavanje, a oni zaposlili cele familije, samo još decu nisu, obraz im je kao đon.

U rarednom broju se pozabavite kako surdulicke hladnjace peru pare i rade na crno

Hahahha.. ma kakva cepka to je obican debil,rasturi onuj zlatnu stranku u Surdulicu sa debilni zahtevi,od ljudi pravi ovce,najpametniji napustise stranku,ostadose samo nekolko lopova,retardirani botovi i mucenici. Zato posle ovi izbori stranka ode u procep kao Dinjina zutlajka Ds na 20 glasa ima da padne.

Ma briga njega za stranku,bitno da se on natankao masno,ne samo on,i Karbus i Bajca i ostali smradovi.

E jado... smrad i beda si ti sto pises i pominjes ljude koji te ne uzimaju usta. A sigurno ti je neko i pomogo od njih. Samo daleko su oni od smradovi, ljudi zive dok ti pises komentar za 25k mesecno. Ajde u zdravlje

BARBARA KAO DOBRO UPUCENA SPONZORUSA SURDULICKIH CRVENIH OTVORI MALO I TVOJE BURNE KARTE

Srbi su avetinjski i podanicki narod koji treba da nestane. Slusam danas u gradu pricaju o nekom tekstu u vranjskim... udjem i evo citam komentare. Jedni velicaju Novicu... drugi pljuju... treci pricaju kako neki smradovi kradu.... a tim istim ljudima u oci ne smeju da pogledaju. Zalosno... dok se oni dogovaraju medjusobno i uzivaju u blagodetima vlasti neki nebitni likovi koji rade za maksimalno 30.000 ili kod jednih ili drugih zastupaju ove ljude kako ni roditelje ni bracu ne bi. Pa jel neko normalan misli da je Novica Toncev posteno zaradio novac, Boske milione? Srbi treba da nestanu sa istorijske pozornice.

Verujem da i sam Vucic ne zna sa kakvim mafijasima radi i koji su mu clanovi stranke. Andrej Vucic, Goran Vesic i Nebojsa Stefanovic su za njih mala deca. Ali zaigrace mecka, polako. Surdulica je mala opstina ne znam kako ih nije sramota, kako li se osecaju kad im ljudi uperu prstom u njih. Oni se ne plase nicega. SNS je institucija svuda su gurnuli svoja dupeta, al na jeno mesto nisu mogli nikako........ Kod BOGA. taj ce ih vencati kad tad. Njega treba da se plase kad se nicega drugog ne plase

Najnovije vesti

AluTerm plus