SUPERB ipak zapaljen, stigli SPECIJALCI iz Beograda

Osnovno tužilaštvo u Vranju potvrdilo je da je automobil poslanika Slaviše Bulatovića „škoda superb“ zapaljen, a da je materijal sa lica mesta poslat na dalje veštačenje.

Po gradu se neprekidno spekuliše šta je uzrok paljevini automobila, a sve se svodi na sumnju da su „u igri“ ipak velike pare.

Posle privođenja ppedesetak naprednjaka u policiju, pretežno na informativne razgovore, u Vranje je u ponedeljak stigla specijalna ekipa iz Beograda koja će raditi na slučaju.

Kao o u slučaju paljevine firme „5 D“ očekuje se privođenje još stotinak ljudi, ali, iskusni operativci tvrde da će rezultati biti isti kao kod paljevine kamiona - nikakvi.

Za sve to vreme ne oglašava se ni sam Bulatović, ni SNS, niti bilo koji zvanični državni organ, a režimski mediji se, iz nekih razloga, trude da sakriju čitavu priču.

U ovom času niko nema jasnu predstavu kako će se stvari dalje odvijati, ali, prašina koju je ova paljevina podigla prevelika je da bi se tek tako slegla.

SSB

Komentari

I to me briga....da ne kazem zabole...

Treba pronaci i sankcionisati najstrozije za nauk

Ove lopove na poligraf, pitanja o pljacki

Bilo bi dobro da se nadju oni koji su to uradili i da se sankcionisu na pravi nacin i da nikome vise ne padne na pamet nesto slicno.To su kukavice koje se bore prljavo jer nemaju drugog nacina.Ma kakvi su to ljudi?Da li mogu da se zovu tako?

Da si gu kupio smuku pa jos da si uzeo nedaj boze kredit ne bi ti gu zapalili.Ce ti pokloni neki tajkun novu a sirotinja nema za taxi.

Najnovije vesti

PUCNJAVA u centru Bujanovca »

U nedelju ujutru u centru Bujanovca došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ubijena, a druga teško ranjena, saznaju...
ZutoCvece