Super liga: Lale testiraju Surduličane

Surdulički Radnik u osmom kolu Super lige u Novom Sadu igra protiv domaće Vojvodine, sedmoplasirane ekipe na tabeli sa 14 osvojenih bodova, dok su Surduličani na 18. mestu sa četiri boda.

Radniku neće biti lako protiv Novosađana, jer je tim Nenada Lalatovića iskusan i kvalitetan, dok trener surduličkog superligaša Slavoljub Đorđević ima razloga za zabrinutost zbog lošeg bodovnog salda.

Novi šef struke Radnika priliku za popravni posle poraza od Inđije u Surdulici u prošlom kolu traži na novosadskom "Karađorđu".

- Gostovanje u Novom Sadu nam pada u teškom momentu, mi smo poraženi kod kuće, a i Vojvodina je izgubila od Javora u Ivanjici. Očekuje nas prava prvenstvena utakmica sa ekipom iz vrha srpskog fudbala, ali pokušaćemo da rešimo neke stvari nakon kvalitetnog rada na treninzima i da popravimo utisak od prošle nedelje -, najavljuje Đorđević.

Strateg Radnika najavljuje izmene u timu nakon poraza od Inđije.

- Izmena će biti, kada se meč gubi kod kuće to je psihološki udarac, ali moji momci imaju kvalitet i znanje iako su malo pod pritiskom. Zato im je potrebna jedna dobra utakmica da potvrde kvalitetan rad na treninzima i konačno budu na svom nivou -, poručuje novi trener Surduličana Slavoljub Đorđević.

Ekipa Radnika susret sa Vojvodinom počeće u sledećem sastavu: Kostić – Đorđević Kričak Stevanović Stojanović – Mitošević Bogdanovski – Jović Lukić Danoski – Makarić.

Utakmica između Vojvodine i radnika igra se na stadionu «Karađorđe» u Novom Sadu u petak 18. septembra i počinje u 18 sati.

Najnovije vesti

ZutoCvece