Sudija Janićijević tražila POLICIJSKU ZAŠTITU

Sudija Marija Janićijević iz Osnovnog suda u Vranju podnela je krivičnu prijavu protiv Zvonmira Cvetkovića iz Kragujevca za krivično delo proganjanje.

Janićijevićeva sumnja da se iza medijske hajke na nju, koja je kulminirala objavljivanjem nagih fotografija u listovima „Alo“ i „Srpski telegraf“ krije baš, kako kaže, „nadaleko čuveni“ Cvetković.

Prema rečima njenog advokata Dragana Nikolića, za krivično delo proganjanje iz člana 138 A stav 1 tačka 5 predviđena je kazna zatvora do tri godine.

- Sudija je zapravo žrtva, a reč je o osveti prema njoj, jer taj očigledno nije uspeo u svojim namerama. Protiv nega se inače vodi postupak u Nišu za prevaru ood 30.000 evra - kaže Nikolić.

Ovaj advokat naglašava da ovde nije reč ni o kakvom biznismenu, „nego o prevejanom prevarantu čije su žrtve bile lakoverne i nezaštićene žene“.

Krivična prijava, kaže Nikolić, predata je Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

- Proganjanje se dešavalo u dužem vremenskom periodu, i korišćena su sva moguća sredstva. Moja klijentkinja se oseća ugroženo i zbog toga smo tražili policijsku zaštitu - kaže Nikolić.

SSB

Komentari

Za vas je Hag sestro !

mislis Hard? ahhahaha

Ali bikini žena i sudija istovremeno, ne može da se ovako ponaša jer se zna da ona kao sudija mora da poštuje svoju funkciju i svoj esnaf i da se mane objavljivanja golih fotografija sa lepršavih plaža i soba hotela i motela i sa krstačama oko vrata...pa na šta to liči.....

Шта то значи? Она му слала наге слике да би је оставио на миру? Не пије Ти воду оваква одбрана ,сестро. Дебело си заглибила.

e sestro,džabe ti sve,eno slika u Blicu,od švalera...ni biciklo da nasloniš na njega,a ti hodala sa njim...puste pare,uvek je malo

Zastitu od koga?

Moli redakcija ALO da ih tuzi advokat specijalni.Obecao si Dragane Nikoliću.

Pokrij se sa organ i cuti sudinice

Dragane Nikoliću zvani Niko, advokate iz Vranja. Dovoljno govori vaš nadimak Niko a ja dodajem i ništa. Kakava zaštita Policije, pa ponovo da poreski obveznici plaćaju nedolično ponašanje , sudije koja po svemu napisanom od dnevnog izdanja Alo, Kurira i vranjskih shvatamo da nije moralna osoba da se nosi sa zvanjem koje obavlja. U savremenom svetu čovek se sam povuće. Kako vidimo u svu ovu situaciju sudija je bila inicijator prepiske "bezobraznih i veoma sočnih" prespiski sa čovekom. Ovde izgleda pokušavate da spinujete i ovu sudiju-starletu pretvorite u žrtveno jagnje. Mislim da kroz pisanje novina ima dosta elemenata krivičnog dela gde se hitno mora istražiti i umešati tužilaštvo a pogotovo kao rad istražnog sudije u predmetu doktora gde je kranji epilog zvaršem sa umrlim detetom. Ko , gde i kako je davao mito mora da se istraži i odgovara. Gospodin koga sada napadate da je nasilnik mora detaljno sve da ispriča i da da sve dokaze kroz veštacenje telefona. A vi gospodine Niko, znamo se u dobro trebate se baviti zašto vam je neko dizao automobil u vazduh i bacao bombe. Toliko o vašem poštenju gospodine advokate Dragane Nikoliću zvani NIKO (i ništa). Sada sam shvatio da je moj šef Denzi za sve upravu kada mi je govorio o predhodnoj garnituri naprednjaka koje su pedalirali kao i o Vama gospodine NIKO

Da li to znaci da je i sudija Janjicijevic ucestvovala u prevarama sa doticnim gospodinom? Ako sve to zna i bila je sa njim, tu smrdi. A Vranjaci znaju sve. A ti Marija( sramota me je reci sudija), pred pravdom Boga niko pobegao nije. Znas ti zasto.

Možete da pričate sta hoćete ona je dobra riba

Душа, као апстрактна категорија нема боју, укус и мирис. А опет у присуству неких људи осетимо и смрад и горчину и тамне обрисе њихове душе. То су лоши људи. Као нуспродукт негативне селекције коју је произвео одлив свега што је паметно и способно из Врања, трајно је нарушен баланс добра и зла у овом граду и то у корист оног са роговима. Штити се чак и законом потврђени преварант и у исти мах напада и унапред окривљује особа, која ( не гледе на професију ) има тај малер да је лепа и згодна. Крива је јер се на плажи скинула у бикини, па чак се дрзнула и да се слика. Није то, и друге Врањанке су исто голишаве на плажи, али њихове слике због сала на стомаку и бутинама нису тако лепе, а оне су жене ових мрзитеља. Кад се овако наопачке окрену критеријуми то је знак да са тог места треба бежати . И то што пре.

Uvaženu sudiju nd poznajem, da bi bilo sta rekao...
Medjutim,njen odvjetnik je na daleko poznat..Jednostavno, ruina od coveka i ruglo Vranjanske advokature..

Najnovije vesti

ZutoCvece