Sudija Janićijević PRED RAZREŠENJEM?

Visoki savet sudstva podneo je disciplinsku prijavu protiv sudije Osnovnog suda u Vranju Marije Janićijević (38) zbog, kako navodi list „Alo“, seksi afere sa golišavim fotografijama u medijima i velikog broja nerešenih predmeta.

- Kontroverznoj sudiji stavlja se na teret i da je u vranjskom pravosuđu pod sumnjivim okolnostima zaposlila rođenu sestru. Podnošenjem krivične prijave visoki pravosudni organ traži razrešenje Janićijevićeve jer nije poštovala strukovni kodeks, jer izvan Osnovnog suda nije čuvala ugled i dostojanstva pravosuđa - piše ovaj list.

Advokat Dragan Nikolić, pravni zastupnik Janićijevićeve, izjavio je za “Alo” da je saznao za prijavu i da o ovom slučaju tek treba da se utvrdi činjenično stanje u postupku protiv Zvonka Cvetkovića (63).

Ovaj Kragujevčanin bio je u pritvoru u Vranju zbog sumnje za krivično delo proganjanja, vezano za sudiju Janićijević.

Advokat Nikolić ponovio je za „Alo“ da je njegova klijentkinja žrtva izmišljotina i lažnih informacija.

Komentari

Doticnoj "dami" oduzeti pravo da se bavi ikada vise svim poslovima vezanim za pravosudje, naravno, kao animir damu smestiti u instituciju prigodnu takvim osobama. Koliko si ljude ojadila sponzoruso i bruko grada Vranja. No, Bog uvek dodje po svoje.

Maca zaradila 6000 eu u Sutomore,klijenti koliko pozelis.NAJGORI SUD U SRBIJU O.S VRANJE.

Vucicu,dobra je da doceka Makrona ima da te stavi naredni put u prvi red,da ne places izlaz ti je MACA.

Sudija je super,rodjaku sto ima non stop spava sa upaljeno svetlo,ide po vracare u zadnje vreme.

To je sramota da nesmes novinu da kupis u Vranje,krijemo se od decu jer kako da objasnimo sta ova seka radi...a pravni tim SNS ode za DJEVDJELIJU DA DUPLIRA...

Zalosno kakav sud sudi ovom napacenom narodu

Bas me zanima kako sef pravnog tima SNS prolazi kod ove sudije jer je preporučio za napredovanje. Hvali se kako može sve da završi kod nje.

Normalno,sad ga napustila doktorka sve zavrsava..

Vucicu,nije problem Kosovo nego je problem sto su 99% presude unapred poznate,zato ces da sjases sa grbace sirotinje koju pljackas.

SRBIJO ROBIJO.

Kakvi smo mi, takvo je i pravosuđe. Jedva smo dočekali ovu aferu da po nemome pljujemo. Pogled u tuđe dvorište nam je odličan, đubre u svom dvorištu ne vidimo.

Zena nije ni bolja ni gora od drugih sudija i tuzioca. Bice najbolje da jedni drugima ne kopamo jamu.

Zena je zlo u ljudskom telu. Potkupljiva, primitivna i nemoralna.

Najnovije vesti

ZutoCvece