STRAH: Vranje u subotu ODSEČENO OD SVETA

«Kavim Jedinstvo», najveći vranjski prevoznik, u subotu 13. aprila delimično je prestao je da obavlja svoju delatnost, pa autobusi nisu saobraćali na relaciji Vranje – Beograd, saznaju InfoVranjske iz izvora u ovom saobraćajnom preduzeću.

- Pod pritiskom aktuelne vlasti, «Kavim Jedinstvo» obustavilo je sve polaske iz Vranja za Beograd u subotu 13. aprila, osim poslovnog autobusa koji iz Vranja polazi u 5 sati - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz izvora u «Jedinstvu».

Ova siuacija još je gora ako se zna da Vranje nema voz već više od godinu dana, pa je u subotu, na dan beoogradskog mitinga, praktično bilo odsečeno od sveta.

Po izvoru Info Vranjskih, ni rukovodstvu «Kavim Jedinstva» nije bilo po volji što su morali da otkažu sve polaske za Beograd prošle subote.

- Hteli, ne hteli, popustili su pred protiskom vlasti, svesni da je u pitanju pokušaj da se spreči odlazak na miting opozicije većeg broja ljudi sa juga Srbije, sve je isto kao i u vreme Slobodana Miloševića - konstatuje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju ističe «da je saobraćaj na relaciji Vranje – Beograd «normalizovan» već u nedelju 14. aprila».

- Pa tada nije bilo mitinga - rezignirano zaključuje sagovornik InfoVranjskih iz «Kavim Jedinstva»!

S. Kostić

Komentari

Totalni bojkot ovog auto prevoznika! Od sad za BG samo drugim alternativnim prevozom ili auto prevoznicima, a kad oni krenu za BG na SNS skup izaci na auto put I blokirati saobracaj kod Vladicinog Hana. Kad nema za nas nece biti ni za njih!

Ma blokirali su ne samo autobuse vec i privatna putnicka vozila.Kod Hana je stajala policija i nije propustala privatne automobile sa nasim tablicama vec samo strance.Niko nije mogao da prodje iz Vranja.Jedan moj prijatelj je pozvao rodjake iz Makedonije koji su mu pozajmili auto i tako je stigao na protest u BG.Gde ste bili vi novinari da slikate sta se desava?Zasto niste pokusali da uzmete izjave od policajaca na osnovu cega i kog zakona zabranjuju gradjanima slobodu kretanja?A i vi koji ste naisli na tu blokadu trebali ste da slikate ili prijavite nekom novinaru da ode i to dokumentuje.Slika vredi vise od hiljadu reci.Pa kad pocnu da pricaju nabuloze lepo objavis slike i zapusis im ona lazljiva usta.Ajmo,novinari vreme je da pocnete ozbiljno da radite svoj posao.A i vi obicni gradjani slikajte sve nepravilnosti pa lepo prosledjujte novinarima slike i vesti.Doslo je nazalost vreme u kome se mi obicni normalni gradjani borimo za opstanak nas i nase dece.

Najnovije vesti

ZutoCvece