Strašan napad na novinarku JELENU STOJKOVIĆ

Majka učenice šestog razreda OŠ «Radoje Domanović» u Vranju, koja se nalazi u sred afere distribucije obnaženih slika po gradu, pretila je u utorak novinarki Novosti Jeleni Stojković, koja je prenela inicijalnu priču o aferi koja potresa jug Srbije.

- Zvala me je 40 puta, najstrašnije vređala, pretila da će me ubiti kada dete vodim u vrtić, jezivo psovala uz upozorenje da ne znam s kim imam posla - rekla je Stojkovićeva za Novosti.

Jelena Stojković je prva napisala tekst o aferi u vranjskoj školi koju je izazvao učenik sedmog razreda iste škole, kada je nakon «raskida» emotivne veze sa devojčicom njene obnažene fotografije poslao svojim drugovima, a oni nastavili distribuciju po čitavom Vranju.

U tekstu se ne pominju imena, niti se staje na bilo čiju stranu.

Škola i nadležni državni organi, Više javno tužilaštvo u Vranju, Policijska uprava i Školska uprava Ministarstva prosvete u Leskovcu, preduzeli su potrebne istražne radnje povodom ove nezapamćene afere u gradu pod Pržarom.

Na kraju, niko nije kriv, ni oni koji su to radilli, ni oni koji su im to omogućili, ni oni koji će to zataškati, nego novinari, koji sve to vide!

Na sreću, policija i tužilaštvo su ovom prilikom reagovali na pravi način, pa je za očekivati da se ova strašna priča završi baš na ovom mestu.

S. Kostić - SSB

Komentari

Samo si obrukala dete za sve pare.. Evo na primer, ja do juče nisam znala za to, ali zahvaljujući Jeleni, sada znam, kao i celo Vranje. Zašto niste jednostavno pustili da tužilaštvo radi svoj posao. I ne pije vodu priča da tekst govori o zataškavanju nečega. Svi smo imali prilike da vidimo naslove po novinama, a dete ko dete, šta zna dete. Pravda za majku!!

Bolje da je gospodja mama bolje vaspitala svoje čedo, a ne sad da su joj krivi novinari što se ćere slikalo kako ne treba i da šalje slike "momku" ej, momku u šestom razredu osnovne škole. Ja sam u šestom razredu skupljala salvete, nisam znala kako se zovem, a kamoli da se slikam gola i da tražim momka.More batina iz raj izašla, hteli vi to da prihvatite ili ne.Zato su nam deca gde jesu sad.

A što volim ovi što su sve kao po Psu, pa im se posle sve obije o glavu

Sta zna dete? Zna da se slika gola sa 12 godina. Svakako bi se proculo tako da ne vidim zasto stitis dete i majku a napadas novinarku.

Kakvi smo roditelji, deca su nam još i dobra.

I ako je objavila. Neka služi drugima za primer. Neko nauči na tuđim greškama, neko ne nauči na svojim.

Najnovije vesti

ZutoCvece