STOJKOVIĆU najveća sprska novinarska nagrada

Saša Stojković, glavni i odgovorni urednik portala Infovranjske.rs dobitnik je nagrade za vrhunske domete u istaživačkom novinarstu za 2017. , koju dodeljuju NUNS i ambasada SAD-a u Beogradu. Stojković je ovu najprestižniju srpsku novinarsku nagradu, dobio za serijal tekstova o sufinansiranju medija i gašenju nedeljnika “Vranjske”

O značaju ovog medija neka govori i činjenica da su od 13 do sada dodeljenih nagrada, novinari “Vranjskih” osvojili ukupno sedam. Pored Stojkovića, koji je nagradu dobio u kategoriji štampanih medija, nagrađeni su još i Bojana Pavlović u kategoriji online medija i Milan Nešić u kategoriji elektronskih medija.

Američki ambasador u Beogradu Kajl Skat, koji je Stojkoviću i uručio nagradu rekao je da su SAD “zabrinute zbog stanja medijskih sloboda u Srbiji”.

-Nije ni malo lako zaraditi za život ako ste novinar u Srbiji. Još je i teže ukoliko se suprostavljate ukurenjenim interesima- smatra Skat.

Saša Stojković na svečanosti je naglasio da je ova nagrada vrhunac njegove novinarske karijere. -Ovo je isplata za sve ono što smo prošli, za sve ono sa čime smo se sukobljavali, što stoji iza nas i nažalost stoji ispred nas- dalja borba za demokratizaciju zemlje na izdisaju-rekao je Stojković

U žiriju su bili novinari Danica Vučinić, Milorad Ivanović, Slobodan Arežina i Rajko Popović. Na konkurs je pristiglo 115 radova 50 novinara.


Komentari

Svakog koga progone iz Vranje znajte da mnogo vredi,ziv bio na mnogo ljeta brate Sasa Stojkovicu,mogu samo da te mrze mi znamo ko je BABACKO!

Cestitam Sale..svaka cast

Sve sto vredi u ovom gradu ova nepismena naprednjačka bagra pokušava da uništi.Ali neće moći!Ćeraćemo se mi još.Izdrzi Babačko,care.Dole naprednjačka bagra!

To li je onaj Babacko sto ga najurise od poso,pa to samo kod nas I'ma u zemlju Nedodziji.

Čestitke i da budete još bolji...

Mora da SE ZENI PA,kad moze KONOBAR moze I BABACKO,za njega je NEDOSTIZNA VASIONA,POGLEDAJTE KAKVE USNE IMA KONOBAR-DRZAVNI SEKRETAR!

Babacko javi u Vranje RUSI USLI U MOSKVU!

Cestitke Babaco ljudino. Cercemo bagru naprednjacku dok mrdamo. Pozivavam sve ljude zaposlenebu Gradskoj upravi vodovodu komradu novom domu i svim ustanovama koje je okupirala fasisticka banda raspadnjaka da sve uocene nepravilnosti kradje i lopovluke kao i sve druge mahinacije dostave anonimno jedinom mediju koji se boru protiv bandita. Smrt fasistima.

Najnovije vesti

ZutoCvece