STOJANČIĆ, prvi LOBISTA SPS-a

Branimir Stojančić, sekretar IO GrO SPS-a u Vranju, najaktivniji je lobista u ovoj partiji za kandidate na funkcijama u gradskoj vlasti, javnim ustanovama i preduzećima, saznaju InfoVranjske iz izvora u vranjskim odborima SPS i SNS.

Poduža je lista socijalističkih kandidata za direktorske fotelje za koje je lobirao Stojančić, tvrde njegovi partijski saborci.

- Najnovije «guranje» SPS kandidata za direktora OŠ «Jovan Jovanović Zmaj» u Vranju odnosi se na njegovu školsku drugaricu Milenu Marinković, koju je najpre hteo da ubaci u OŠ «Vuk Karadžić» i i dalje ne odustaje od tog cilja iako je ona prošla kao kandidat za direktora «Zmaj» škole - tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih socijalista.

Po ovom izvoru, «Stojančić nije «nevin» ni kada je u pitanju izbor direktora OŠ «Kralj Petar Prvi» u Korbevcu».

- Kandidatkinja SPS za direktora škole u Korbevcu Maja Savić Stojančićeva je školska drugarica i Bane se vatreno zalagao da ona prođe za direktorku, ali je tu stvar izminirao SNS uz pomoć socijaliste Predraga Milenkovića - ističe sagovornik InfoVranjskih iz GrO SPS.

Izvor InfoVranjskih iz tabora vranjskih naprednjaka, pak, podseća na «rane radove» Branimira Stojančića kada je u pitanju lobiranje za direktorske fotelje socijalističkih kandidata.

- Malo se zna da je Stojančić podržavao i aktuelnu direktorku Gimnazije u Vranju Suzanu Mišić Stanković, kao i direktorku OŠ «Svetozar Marković» Tanju Đokić, takođe školsku drugaricu, ali i Zorana Najdića za mesto direktora Biblioteke - otkrivaju njegovi partijski drugari.

S. Kostić

Najnovije vesti

Ode i SREĆKO?!!! »

Srećko Pejković, načelnik Pčinjskog okruga, nalazi se pred smenom sa te funkcije, saznaju Info Vranjske.Pejković, inače...
ZutoCvece