STOJANČIĆ nastavlja da blokira grad: Pao je i SAVA KOVAČEVIĆ

Vranjski Urbanizam obavestio je građane da se zbog radova u ulici Bore Stankovića u Vranju obustavlja svaki saobraćaj u ulici Save Kovačevića, od raskrsnice saNjegoševom i Vlasinskom pa do Doma zdravlja.

Obustava saobraćaja počinje u nedelju 17. maja a važi za period od 7.00 do 17.00 časova, sve do zavšetka radova.

- Saobraćaj se u zoni radova reguliše privremenom signalizacijom i preusmerava na alternativne pravce, odnosno kroz Njegoševu ulicu, koja je jednosmerna. U zoni radova, celom dužinom, zabranjeno je parkiranje vozila - kaže se u saopštenju koje je potpisao direktor Urbanizma Branimir Stojančić.

Na kraju, Urbanizam naglašava da dok traju radovi u ulici Bore Stankovića, važi horizontalna i vertikalna privremena signalizacija postavljena od strane Urbanizma.

SSB

Komentari

Pao si Stojancicu ti samo ti nisu javili

On, njegov pobratim Zoran Antić nesavesnim radom sa članstvom SPS-a pali su kod članova a satelit uvlačenjem kod naroda kao "prodane duše"

Neka neko prodje ulicom Djure Jaksica i Vlasinskom ulicom jedna izlazi na Save Kovacevica a druga na Bore Stankovica, ono kako one izgledaju je sramota, rupa do rupe, krateri po ulici i tako godinama u nazad.

Vojo nemoj tako, Bane je malo zeznuo stvari sa stubici to grad mu ne prasta,hitno da ih prefarba,jedino odgovaraju na oni Indijanci iz Bujanovac.

Nema vecih indijanaca u siroj okolini od vas iz Vranja,veruj mi.Zato se pokri usima seljak!

Šta je Vranje doživelo, da su takvi na funkciji... Ali, dobro, do 21.junqa pa posle i on i Komitet idu u istoriju...

A bre suglje sve uradiste samo stubici ostali da se postave.Grad lici na prciju,lepse je izgledao za vreme bombardovanja.A taj slepac uvlakac u dupe garnituri Sns a nek stane kod pijac na raskrsnicu da vidi sta je uradio.Goovi ste,bojkot.Nema gore vlasti od ove I Turci su bili bolji od vas,krv pijete narodu.

Najnovije vesti

ZutoCvece