Stojančić, mlađi referent

Goran Đorđević Đoša, direktor vranjskog «Vodovoda», rasporedio je Branimira Stojančića, donedavnog koordinatora tehničkih službi u ovom javnom preduzeću i genseka vranjskog SPS-a na radno mesto referenta naplate u ovoj službi.

- Direktor je rasporedio Stojančića u Službu naplate, a ovaj je na odmoru. I bolj je tako, jer, kako se čuje, Đoša nestrpljivo čeka na neku i sitniju grešku da ga najuri s posla - priča sagovornik InfoVranjskih iz sindikata «Nezavisnost».

Po ovom izvoru, «neshvatljivo je čime se bavi direktor «Vodovoda» u teškoj situaciji u kojoj se nalazi preduzeće».

- Đoša je opsednut Stojančićem, vrebaće priliku da ga najuri iz firme, kao da je to najvažnije u ovom trenutku kada se poslednje tri plate obezbeđuju iz pozajmica, kada su neoverene zdravstvene knjižice, nema investicija, slaba je naplata... Zato ne razumem zašto je toliko usmeren prema Stojančiću - čudi se istaknuti sindikalac «Nezavisnosti», sagovornik InfoVranjskih.

10. decembra ove godine direktor Đorđević je uručio otkazno rešenje Branimiru Stojančiću, ali ga je za manje od dva sata vratio na posao, jer je, priča se, «odozgo» dobio ponudu koju nije bilo moguće odbiti.

S. Kostić

Komentari

Znate li vi koliko ima stručnijih i pametnijih od Baneta a pri tome nisu i ne žele da budu stranački kontaminirani?Dečko je u poznim godinama završio neku visoku školu i ceo život na državnim jaslama .Što mora da radi u nekoj javnoj firmi ? Zaposlite ga kod privatnika. Neće ga niko? Da li je moguće ? Pravite od njegovog zaposlenja čitav rijaliti ?

Od kada neko ko ima samo veliki odmor od skole potpisuje se pseudonimom doktor, doktor za sta? Verovatno za rijaliti ili iz rijalitija, jos verovatnije pod uticajem rijalitija, posto u svim komentarima kljucna rec rijaliti i zadruga. I dolazimo do one narodne ``lopov za svakoga misli da je lopov, budala za svakoga misli da je budala, a idiot ne misli nista, zna da je idiot``.

a stvarno više s ovim Stojančićem...ili što bi stara narodna rekla-neprijatelj mog neprijatelja,moj je,heheee...

Najnovije vesti

ZutoCvece