STOJANČIĆ "ministar bez ministarstva"

Branimir Stojančić, sekretar vranjskih socijalista sa zaposlenjem u «Vodovodu», još uvek nije raspoređen na novo radno mesto u ovom javnom preduzeću, pa se voljom direktora Gorana Đorđevića našao u poziciji „ministra bez portfelja“.

- Stojančić je još uvek neraspoređen posla otkaza u ponedeljak 10. decembra, pa vraćanja na posao u roku od dva sata, jer je direktor Đorđević pribegao taktici čekanja, budući da mu još uvek bride uši zbog prenagljene odluke da otpusti Stojančića, ali i da ga smeni sa mesta koordinatora svih tehničkih službi. On sada polako razmišlja o svom sledećem potezu - navodi sagovornik InfoVranjskih iz «Vodovoda».

Po ovom izvoru, «čuje se u firmi da je u vezi Baneta direktor osmislio za njega par novih radnih mesta, ali da još uvek ne može da se odluči»!?

- Prvo je razmišljao da ga imenuje za šefa čitača vodomera u Službi naplate, ali je bar za sada odustao od te namere, verovatno u strahu da opet ne prenagli sa Stojančićem i ugrozi odnose u vladajućoj koaliciji u kojoj učestvuju i vranjski socijalisti. Zto Đoša ima drugi ideju i plan, ali se o tome javno ne izjašnjava - tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz vranjskog «Vodovoda».

Podsećamo, u ponedeljak 10. decembra direktor «Vodovoda» Goran Đorđević uručio je otkazno rešenje Branimiru Stojančiću, ali je posle svega dva sata pod pritiskom «odozgo» doneo novo rešenje o vraćanju na posao.

S. Kostić

Komentari

ti bre,Stojančiću,pa ima života i van državnog posla,pusti alkosa nek se ucrvljoše u tom Vodovodu...

MA MARIJU CE GU ZAMENI AKO VIKNE RUZIC ODOZGO.

Djose , turi ga Stojancica (rodjen 1979.g.) da cita vodomeri, okaci mu tasnju da ti bude potrcko i da ti kupuje burek, pa tek tg da koordinira koordinaciji. A vozacka mu istekla, ranije sto su bili njihovi i demokrate cepav vozacke iz prkos, on gu neje iscepaja, ali ne gu je ni produzija, mlogi nesu izvadili dozvole za oruzje kad je razdvojeno drzanje i nosenje, a sve nji stiti Stojancic i SPS.

Ovoga Stojančića onodi koj stigne, očigledno ga pobrence puštija niz vodu... Eeeej Dekić direktor, Banence na biro...

Najnovije vesti

ZutoCvece