STOJANČIĆ MANIJA napala i Banju!

«Uprava Banje» po nalogu GrO Vranjska Banja postavlja stubiće na trotoarima u ovom mestu radi, kako pravdaju ovaj postupak, zaštite pešaka od bahatih vlasnika motornih vozila, saznaju InfoVranjske na licu mesta.

- Vlast u Banji se ugledala na Branimira Stojančića, direktora JP «Urbanizma», pa u centru postavlja stubiće od dvorišta u kome je kuća šefa SNS-a Slaviše Bulatovića, pa do trga ispred banjske pošte. Za vlasnike automobila ne ostaje ni milimetar prostora za parkiranje, to je prava katastrofa ako neko ne patentira parkiranje vozila u vazdušnom prostoru - protestuje Banjčanin koji će imati problema da parkira svoje vozilo u centru Banje.

Na železničkoj stanici, pak, postavljanje stubića pored trotoara izaziva čuđenje žitelja ovog dela Vranjske Banje.

- Na trotoaru od železničke stanice prema naseljima Suvoj Banji i Đelinci nikada niko nije parkirao svoje vozilo, a tu i nema mnogo pešaka, a ne automobila, pa pitam šta to rade i s kojim ciljem? Znajući «igrače», mislim da se ne radi o zaštiti pešaka u šta se zaklinju i u Vranju i Vranjskoj Banji - smatra sagovornik InfoVranjskih iz naselja kod železničke stanice.

Sagovornik InfoVranjskih, ipak, ne vezuje postavljanje stubića za izbornu kampanju na lokalu 21. juna.

- More kakva kampanja, nema to veze s izborima, već je u pitanju nešto «konkretnije» za vlastodršce koji su se odlučili da «zaštite» pešake, čak i tamo gde ih nema - upozorava ovaj Banjčanin.

S. Kostić

Komentari

Stojancicu pobratime

Pobratim da li je bio u neki grad osim u ovo nase tuzno Vranje,da vidi kako izgledaju stubici i gde se postavljaju,ovo sto je uradio grad je napravio ko cirkus,ko god je doso sa strane prosto ljudi ne mogu da veruju da ovakve odvratne stubice je postavio.

Ne znam da li je jos neko primetio,ali je napravljen opsti haos u gradu. Kako za pesake jos gore za vozace i kupce.

Abe Bale imaš li bar malka mozak, umesto da zahvalan i ti i svi banjčani što ćete moći da idete po trotoar umesto da zaobilaziš preko ulicu parkirani vozila na tebe ti smetav stupčiki, bože me oprosti imaš li bar gram mozak.

Ne znam za zel.stanicu ali u banju pa li mora da zaštite BULCU da ne mu parkiraju kola ne li ce mu zagade živu ogradu od jelke. A plus nema dobar vidik. Da gleda ko prolazi i da li gledaju u ukradeno školsko dvorište i uzurpiranu školsku zgradu. Ali i na njega će mu dođe kraj. A možda je i tu stavio neki dinar u džep.

Najnovije vesti

Drugi protest SLOBODARSKOG VRANJA »

U Vranju je u petak održan drugi po redu protest građana zbog celokupne situacije u zemlji. Protest je počeo pred značaj...

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece