STOJANČIĆ šampion prvog CIVRIĆ PULA

Socijalista Branimir Stojančić, aktuelni v.d. direktor Urbanizma, prvi je pobednik na glasanju na "Civrić pulu", takmičenju za najpopularniju javnu lisčnost u Vranju koje već nedelajama organizuje satirični sajt Kod Civrića.

Na fajnal foru takmičenja uz njega su učestvovali i naprednjaci, gradonačelnik Milenković, njegova zamenica Zorica Jović i Stefan Filipović Filipko, najmlađa mlada nada SNS-a, a svi su prošli kroz ozbiljan pakao kvalifikacija da bi dodirnuli vrh vranjske javne scene.

No, kako to već bica u ovom gradu, jedno takmičenje, zapravo internet glasanje, koje je zamišljeno kao šaljivo, i koje od toga, bar što se tiče organizatora, do kraja nije odustalo, pretvorilo se u pravi botovski rat.

Prema saznanjima Info Vranjskih, glavna botovska glasanja, kao da im od toga zavisi Vučićeva karijera, stigla su iz ZC Vranje, surduličkih elektrana i Puteva Srbije.

Da nije žalosno, bilo bi smešno, i direktno ukazalo na mehanizam dobijanja izbora u Srbiji, na šta su i organizatori skrenuli pažnju.

- Glasali ste kao da vam od toga zavisi vlast, profit, dedovina, priznanje Kosova, Nobelova nagrada za mir i Vašingtonski sporazum! Opustite se malo ljudi, ovo nije stvarno, ovo je samo zabava, koja je trebala da vas natera da malo razmislite o svemu što se na društveno-političkoj sceni i u našoj zajednici dešava – pišu na svom sajtu Civrići.

Pema obaveštenju na njihovom portalu i FB strani, Odbor za hitna pitanja i CIK (Civrićeva izborna komisija) su završili sa frenetičnom sednicom, i doneli sledeće zaključke:

- utvrđen je veliki broj nepravilnosti na svim biračkim mestima, botovanje, spemovanje i korišćenje lažnih profila, ali zbog značaja meča, Odbor za hitna pitanja i regularnost takmičenja je zauzeo stav da se fajnl for ne suspenduje

- poništavaju se glasovi sa biračkih mesta Surdulica, Vladičin Han, Bujanovac i Preševo, zbog činjenice da glasači iz ovih mesta ni ne prate stranicu "Kod Civirća", niti razumeju njenu poentu

- poništava se 70 glasova lažnih profila i stranica, kao i maloletnih lica koja su učestvovala u glasanju.

Na osnovu ovako obrađenog biračkog materijala, redakcija"Kod Civrića" proglasila je za pobednika i apsolutnog šampiona "Civrić pula" Branimira Baneta Stojančića, koji je „u meču dostojnom finala, u jednoj ozbiljnoj rezultatskoj klackalici, čiju su rapsodiju narušili samo botovski glasovi, nadigrao Filipka, dok se Gonzi i Zorka maltene nisu ni uključivali u ovaj fajnal for okršaj“.

Ostajući verni sebi do poslednjeg daha, Civrići su se na kraju našalili sa Filipkom, obavestivši ga, javno, da „Civrić pul“ „ nije zamena za predizborno obećanje o većem i ozbiljnijem učešću mladih u vlasti“, čemu inače on „treba da stremi i da se za to bori.

Na kraju, ostaje da se čestita i pobedniku, ali i poraženima, a naročito redakciji Civrića, koja je uzburkala lokalnu političku močvaru u daleko većoj meri od planirane i nameravane.

SSB

Komentari

Ali Jase koja zove s onaj njen milozvučni glas koji uništava virus korone, da glasamo za nju na fejsbuk stranicu.......nema dalje :)

MA NIJE TO NIŠTA. PUŠTI POPADIČE U OPŠTINU LUDILO. GROZNICA SUBOTNJE VEČERI DA SE GLASA ZA GRADONAČELNIKA. NAČELNICI I FUNKCIONERI ZVANJE I PRITISKANJE. BORBA NA ŽIVOT I SMRT E MORE SOMOVI JEDNI AL SE UPECASTE NA CIVRIĆA HAHAHA. TOLKO VI PAMET

I kao po običaju, ni ovo nije tačno.

JA SAM GLASAO ZA FABUSA STO GI DADE DIPLOME NA SVI!

hahaa ne be Filipko sa botovi iz omladinu i sa ovi neki profili koji dodirne tacke sa Vranje nemaju ce pobedi. Drago mi je da su cekali kraj pa da ga diskvalifikuju jer on to radi od pocetka glasanja. Seljace optereceno da bude prvi pa makar i za mentola godine.

Lopov stijanlić Uskoro ide u zatvor. Provereno

Crvenilo i rumenilo, sa lazni profili, na trenerke obuce cipele, ljopa na kvadrat, sa lazni profili..idiotČE

Koliko je glasova dobila v.d .
Dr. Svetlana Ceca Stojanovic .

Najnovije vesti

ZutoCvece