STOJČIĆ: Antifašistička borba nije završena (VIDEO)

Izostanak predstavnika gradske vlasti na obeležavanju 4. i 7. jula nije bilo tendenciozno niti sa namerom da se omalovaži antifašistička borba, poručio je na 110. Otvorenom danu za medije Miroljub Stojčić, član Glavnog odbora SPS.

- Gašenje priznanja koja dodeljuje Grad Vranje za 7. septembar i 4. oktobar izazvalo je reakcije u SUBNOR-u, ali to ne znači da Vranje napušta antifašističko opredeljenje, jer smo ove godine obeležili sve važnije datume, 31. januar u Vranju i 9. maj, Dan pobede nad fašizmom - zaključio je Stojčić.

Član Glavnog odbora SPS i nekadašnji gradonačelnik je izneo utiske sa antifašističke konferencije u Beogradu, 5. i 6. maja ove godine.

- Na toj konferenciji učestvovale su sve zemlje regiona, Nemačke i drugih evropskih zemalja, i tada je zaključeno da fašizam nije poražen i da ofanzivu krajnje desnice u nekim zemljama treba shvatiti kao opomenu - rekao je Miroljub Stojčić.

S. Kostić

Komentari

Pi... bio,pi... ostao.Samo gleda svoji guz...MIRE!!!

O cemu ti pricas bolesni covece. Ti si sodoma i gomora ovog rada. ZLO koje jos nije unisteno svi ovi sada SNS JS i dr su male mace TI si olicenje najveceg zla koje je ova zemlja imala mars bre

Najnovije vesti

Film KOŠARE se snima u Surdulici »

Balša Đogo, reditelj filma "Košare" koji uskoro počinje da se snima najavio je da će deo filma biti sniman na karauli na...
ZutoCvece