STOŠIĆ: Topličanin ozbiljan rival

- Nebeske anđele u nedelju očekuje težak i neizvestan meč sa rivalom koji ima dugu fudbalsku tradiciju, novi je srpskoligaš koji je počeo na vreme pripreme i doveo nekoliko pojačanja, ali je to tim koji mi poznajemo, jer smo već igrali s njim u Kupu FS RIS -, ističe u izjavi za InfoVranjske Branimir Stošić Kace, trener Nebeskih anđela, tima Vojske Srbije, koji se u pretkolu Kupa Fudabslkog saveza Regiona Istočne Srbije sastaje sa ekipom Topličanina iz Prokuplja.

Stošić za meč sa novim srpskoligašem iz Prokuplja ne može da računa na sve igrače Nebeskih anđela.

- Prati nas hendikep pred ovu utakmicu, pošto je odlični vezista Nenad Jovanović povredio primicač i na njega ne mogu da računam, ali smo se i mi pojačali u prelaznom roku sa tri mlada igrača i doveli smo iskusnog golmana, pa ćemo se boriti i pružiti maksimum protiv Topličanina -, nagoveštava trener Stošić.

Strateg Nebeskih anđela na kraju poručuje da će Nebeski anđeli igrati značajnu ulogu i u narednoj prvenstvenoj sezoni u Zoni "Jug" koja startuje 17. avgusta.

Meč u okviru pretkola Kupa FS RIS između Nebeskih anđela i Topličanina iz Prokuplja odigraće se u nedelju 28. jula na stadionu u Bazi "Jug" kod Bujanovca i počeće u 17,30 sati.

Najnovije vesti

AluTerm plus