STOŠIĆ: Ne damo im naš park!

Organizatorka skupa „Odbranimo gradski park“ Dejana Deksi Stošić iz Odbora za ljudska prava i građanski aktivizam iz Vranja pozvala je „sve Vranjance i one koji se osećaju“ da dođu u sredu u podne u veliku salu Skupštine grada, gde će se sa vlastima razgovarati o ovoj temi.

- Cij je da zajedno odbranimo ovaj park i vlastima pokažemo šta zaista mislimo. Da kažemo da ne želimo da seku ovo drveće, i ako kažu da neće da ga seku, ali po projektu vidimo da će biti posečeno. I da im kažemo da postoje mnoge druge stvari koje su Vranju potrebnije od rekonstrukcije ovog parka a koje nemamo. I da im zatražimo da te pare ulože tamo - rekla je Stošićeva.

Ona je na protestu protiv rekonstrukcije gradskog parka održanom u utorak uveče pozvala građane da u što većem broju dođu na sastanak u sredu u salu Skupštine, pod jedinstvenim sloganom „Ne damo ovaj park“.

SSB

Komentari

Tako je nedamo park ali nedamo i sportski centar. Nemamo bazen zatvoreni deca imaju deformitete a voda je najbolja za tako nesto, nemamo atletski stadion, nemamo gimnasticku dvoranu i mnogo jos sadrzaja a oni hoce da uloze tj da operu 120 miliona din preko parka i da naprave kiceraj i 20 miliona evra da uniste sportski centar. Nedamo lopovima da rade sta hoce u nas grad. Peticija!!!!

Milice bravo.Park imamo, a zatvoreni bazen je prioritet.

Naduvana cena rekonstrukcije parka služi za finansiranje predizborne kampanje. Protivnici ovog posla će biti orkestrirano napadani, anatemisani. Jer naredni izbori će biti borba za opstanak SNS i pored negativnih rezuilata na svim nivoima: korupcija, zdravstvo, iseljavanje pismenih, korumpirana policija, tužilaštvo i sudstvo., enormno zaduživanje države za infrastrukcuru, rast javnog duga, nerazvijanje domaće privrede, subvencije stranim firmama......

Dejana je aktivista 1 od 5 miliona, sva njena briga o parku je po direktivi iz Beograda od strane SzS-a. Baš nju briga za park!

Verovali ili ne, ne rade svi po nečijoj direktivi poput mnogih koji glasaju za SNS. To što je devojka aktivista "1 od 5 miliona" ne diskredituje njenu želju da spreči da se grad dalje uništava i novac građana bespotrebno rasipa na rekonstrukciju parka.

Sonja, a ko ste vi? Po čijem vi nalogu pišete ako vam je ovo s parkom ok?Da vaše srednje ime , nije slučajno Bot?

A tebe li te Sonja briga? A ciji si ti aktivista amebo? SNS aktivista sa opranim mozgom...sve ste se tamo okupili praznoglavci i najgori ljudi koji postoje u ovoj zemlji. Pobeze sve sto vredi u ovoj zemlji od vas fasista, podeliste zemlju, posvadjali ste najrodjenije, vi ste najvece zlo u istoriji ove zemlje. Bagro jedna nepismena i bahata, necete da unistavate vise u ovom gradu nedamo vam.

Ja ne branim SNS. Ne opravdavam ni Savez za promene.Ali sve u svemu svi politiziraju a sve u cilju svojih malih pojena kod naroda. Ostavite nas park. Mi pravi vranjanci, starosedeoci ynamo gde smo provodili vreme i beyanje sa casova. Znamo gde se igrao basket ili fudbal na starom teniskom tereno, onako nekako u prasini. Tako da bolje znamo park od vecine sadasnjih dusebriznika koji se navodno bore za park, bistu Bore Stankovica i sve sto je vezano za park. Ovi naprednjaci ako su resili da urade park to ce i uraditi. To kod njih je jedan od milion propusta gde se brukaju neznajem, neprofesionalnoscu i nekreativnsocu. Mislim da Vranje ostavite vranjancima, sve ostalo su otcane seljacke farse. Vecina od vas i nezna gde se nalazi park.Strasno. Vranjskim svaka cast za pracenje probelma parka

Nazalost, u pravu ste. Oni su to zacrtali i unistice park. Nije problem bista Bore Stankovica. Opet ce je postaviti. Problem je sto taj park zaista nije u takvom stanju da mu je neophodna obnova. U Vranju treba mnogo sta obnoviti ili izgraditi.
Toliko potenciranje na obnovi parka ukazuje na moguce van zakonske radnje.

Kad vidim ovo "aktivista" muka mi padne

Joooj, da li ćete ikad da ukapirate da neko ZAISTA misli SVOJOM glavom i da mu ne treba ničija direktiva da bi izrazio svoj stav i mišljenje o nečemu?
Ali, botovi su navikli na direktivu, NE ZNAJU, NE UMEJU drugačije, pa misle da svi funkcionišu na taj način.

Najnovije vesti

Sramota vredna 300 miliona »

Pre tačno osam godina, na današnji dan izgorelo je pozorište "Bora Stanković" u Vranju. Danas, osam godina kasnije, dire...
ZutoCvece