STIGLA braća Kinezi!

Delegacija stručnjaka iz Kine, koji se od sredine marta nalaze na ispomoći u Srbiji u borbi protiv korona virusa, ove srede stigla je i u Vranje.

Sa visokim gostima ovdašnji zvaničnici obaviće razgovora na temu ponovnog širenja epidemije u Vranju, a prvi sastanak biće održan u Vlikoj sali Doma zdravlja.

Ovom skupu prisustvovaće svi značajniji zdravstveni faktori u ZC Vranje na čelu sa direktorkom Ljiljanom Antić, a za promenu, i šef vranjskog Kriznog štaba i gradonačelnik Slobodan Milenković.

Za sada nema podataka da li sastanku prisustvuju većnik za zdravstvo Miroljub doktor Stanković uz sasluženje pomoćnika gradoonačelnika za zdravstvo Aleksandra Stajića ili njih i dalje niko ništa ne pita.

Na ša su Kinezi naišli na samom početku svoje posete možete videti na fotografiji sa lica mesta.

Ne, nema gužve i poštuje se soocijalna distanca.

SSB

Komentari

Kinezi nas spašavaju od Corone KO? će nas spasiti od Žute Kuge.

Sad ce ve oprave Kinezi. Zatvorili 108 miliona ljudi u karantin pre neki dan posto pobedili koronu. Sad ce pobede u Vranje. A posle na leto kad nagrnu ovi iz inostranstvo sve ce ve zaraze.

E dajte Sone da pregovara,on je zavrsio bas taj smer u kafanu.a i Pampersmana on prica ko Kinezi.

Corona virus= made in China

E sad smo ga ugasili . Sad ima sa onim testovima sto im Turska 250 hiljada vratla jos vise da nas opave. Ko se testira zakucava sebi ekser u sanduk.

Kinezi,vodite gu Ljilju u Wuhan!

Najnovije vesti

ZutoCvece