STEFANOVIĆ: Nova Srbija i dalje živi

Poverenik Nove Srbije za Pčinjski okrug Isidor Stefanović nije želeo da komentariše najnoviji niz ostavki u ovoj stranci, jer, kako kaže, nije učestvovao, ni na jedan način, u najnovijim dešavanjima.

- Odluuku o smenama i raspuštanju odbora doneo je vrh stranke. Usledila je reakcija članstva, čime će se takođe bavitti vrh stranke. Ono što je bitno je da stranka u Vranju i okrugu postoji, da živi, da prikupljamo potpise za izlazak na izbore - kaže Stefanović.

Prema njegovim rečima, njegov prvi naredni potez biće imenovanje poverenika NS-a za Vranje, od čega on očekuje smirivanje tenzija i normalizovanje rada vranjskih novosrbijanaca.

- Predamnom je težak zadatak, ali smatram da i stranka i ja imamo dovoljno snage da izađemo iz ove nametnute situacije - rekao je Stefanović.

Inače, Stefanović je bio predvodnik GG "Za demokratsko Vranje", koja je najavila zajednički izborni nastup sa Novom Srbijom.

SSB

Komentari

Bravo za db ma nijernu stranku nedajte.1945-2020 nema promena

Velja Vucic se prodao a ovo je cirkus.Bravo deco nasa,jedini odbor koji je bio pravi opozicioni od 1945.Zivi i zdravi nam bili a Vranje zna sve.

Ovu drzavu vode, kondukteri, konobari a evo u Vranje u moleri. A on i ugostitelj je bio. U kucu je drzao kafanu u dve sobe. Mire iz SPD mu je bio glavni gost. Tako da ima dva zanata

Nova Srbija u Vranju je imala sakupljene potpise još pre uvodjenja vanrednog stanja, koliko ja znam. Pošto tvrdiš da sakupljaš potpise za NS u Vranju, moram te obavestiti da si ispustio jedno slovo. Ti skupljaš potpise, ne za NS već za SNS. Misliš li da su Vranjanci budale i da veruju izdajniku? Ti si zabio nož u ledja onima koji su ti pružili ruku, kako misliš da će iko od nas gradjana da ti veruje? Svi koji su vredeli u stranci NS u Vranju su podneli ostavke, što dokazuje o tvojoj iskrenosti i čestitosti na toj funkciji.
Isidore, jedino ćeš dobiti potpis od nekog člana ( ako ih uopšte imaš) i to će biti sve. Izdao si demokratsku stranku, izdao si GG ZA demokratsko Vranje a izdao si i NS jer kao što rekoh ti si SNS a ne NS. Jednom izdajnik uvek izdajnik.

BRAVO.

VELJA PRAVI CIRKUS,PODNESI OSTAVKU!Bravo Vranje,BOJKOT!

Oduvek je deda mi govorio, ovu drzavu samo prinauceni moleri mogu da spasu.

Nese zanosi Isidore Velja Vucic nemoze ni u Ca da predje 3%.Podrzavam Ivicu i ekipu,odlicno!

Najnovije vesti

Tončev U VLADI, Boske VAN »

Novica Tončev, potpredsednik SPS i poslanik iz Surdulice, biće ministar bez portfelja u novoj vladi, nezvanično saznaje...

Umorni vršilac dužnosti »

Da naprednjaci (retko) znaju šta rade, naročito kad je u pitanju vranjsko zdravstvo, pokazuje i najnoviji primer.Naime,...
ZutoCvece