STANKOVIĆ: Prvi deo kredita od 60 miliona za „Tuš“ i škole

„Kreditni aranžman u iznosu od 80 miliona dinara, koji kratkoročno podižemo kod Komercijalne banke, podeljen je u dve partije, u prvoj, u iznosu od 60 miliona dinara, treba da pokrijemo obaveze prema slovenačkoj kompaniji „Tuš“ i po sudskim presudama vranjskih škola, i drugoj, koja je po principu revolvinga i biće u funkciji izmirenja „iznenađujućih“ sudskih presuda koje pristižu na adresu lokalne samouprave“, precizira u izjavi za InfoVranjske Ivan Stanković, član Gradskog veća za budžet i finansije.

Grad uzima kratkoročni kredit od 80 miliona dinara

Stanković navodi „da je do sada „Tušu“ izmireno 72 miliona dinara iz sopstvenih sredstava, dok će ostatak biti isplaćen delom iz pomenutog kratkoročnog kredita, delom iz sopstvenih sredstava“.

„Do juna ove godine parcijalno, dakle, prema potrebi, uzimaćemo tranše kredita za „Tuš“ i škole, a prvu partiju kredita izmirićemo do kraja godine, počev od jula, u šest jednakih rata, a i drugi deo kredita vratićemo do kraja godine“, ističe Stanković.

Komentari

da li ce neko da odgovara za to..gradjani vranja ce vracati taj kredit..ima li odgovornosti stankovicu..ima li..nego sad ste u koaliciji..sramota

Ce mora kuce da prodamo da vratimo KREDE IVANA STANKOVICA I SNS!

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece