STANKOVIĆ PROPAO kao kandidat za prvog PČELARA VRANJA

Stojadin Stanković, odlazeći predsednik Osnovnog suda u Vranju, nije uspeo u pokušaju da bude predsednik Udruženja pčelara u Vranju, saznaju InfoVranjske.

- Stanković se kandidovao za predsednika Udruženja pčelara, ali je izgubio trku za prvog pčelara grada, nije prošla njegova kandidatura, iako je bilo prikrivenih pritisaka «spolja» da bude prihvaćen kao kandidat - saopštava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «Stankovićeva kandidatura u pokušaju predstavljala je iznenađenje za skoro sve vranjske pčelare»!?

- Znali smo da se sprema da ode sa funkcije predsednika Osnovnog suda, pominju se zdravstveni razlozi, pa smo najmanje očekivali da ima želju da i dalje «predsednikuje», makar i na čelu Udruženja pčelara, što svakako predstavlja silazak sa konja na magarca, od predsednika suda do predsednika društva koje ima ograničen društveni značaj - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju konstatuje «da je vlast čudo kad se čovek navikne na sve njene benefite, pa tako je i na primeru Stankovića, bio predsednik opštine, pa predsednik suda, a u dolazećim penzionerskim godinama ne smeta mu ni da bude predsednik vranjskih pčelara»!

S. Kostić

Komentari

To je jedna obicna bu---a,najnesposobniji sudija u istoriji Vranjskog sudstva,sto li se bruka da lepo se gubi u penziju sta se vuce ko prebijen.

Čovek je izuzetan, i kao ličnost, i kao pravnik i kao pčelar! Malo mu sjašite s grbače. Malo...

Bole ti bas nisi dobar..

Možda i nisam Siri, ali čoveka znam lično, znam kako radi i kakav je čovek. Ako ništa drugo, sa njim možeš da razgovaraš normalno, bez "brate, brate" fazona, bez da ti zavlači ruku u džep ili te obrađuje za nekakav "reket" kao što radi 90% današnjih lokalnih funkcionera. A to da li je cvećka?!? Pa niko od nas nije prijatelju, pitanje je samo šta je tačno sve od stvari koje mu kaleme lokalni "kuvari" da bi ga šutnuli sa mesta. I dolazimo opet do zaključka - kakvi smo ljudi, takav nam grad! Uzdravlje!

Bole, vodi ga kući ako je dobar. Mora neka se nosi u p...u m......u nesposobni pokvareni folirant.

Stojadine varkaj se oko pcele ce te izedev ,ti si mnogo gresan.

Нити је било избора за председника друштва пчелара (не наводите ни назив тог друштва пчелара, а у Врању има неколико друштва пчелара) нити се икада кандидовао.

Taj je cak bio i pravnik u Sportskom savezu, gde nikad nije dosao na posao niti nesto uradio.....

Najnovije vesti

Tenderišu do dva pobratima »

Saša Nešić, šef unutrašnje kontrole Carine u Vranju i pobratim Dragana Stevanovića Bosketa, državnog sekretara u Minista...
ZutoCvece