Stanković odlazi sa mesta predsednika Osnovnog suda

Dosadašnji v.d. predsednik Osnovnog suda u Vrnju Stojadin Stanković spreman je da napusti tu funkciju, saznaju Info Vranjske.

Kako tvrdi više pouzdanih izvora iz redova sudija i advokata, Osnovni sud se nalazi u v.d. stanju koje ističe ovih dana, dok se ćeka zvanično imenovanje novog predsednika suda, čiji izbor ide neočekivano sporo.

Stanković više ne želi da upavlja sudomm ni kao v.d. predsednik, pravdajući tu svoju želju zdravstveni stanjem i činjenicom da mu je do penzije ostalo oko godinu dana.

Prema navodima izvora, Stanković je u sredu podneo neopozivu ostavku i o svojim namerma pismeno obavestio i Viši sud u Vranju i Visoki savet sudstva.

Međutim, prema nekim glasovima, Stanković je ipak odlučio da još šest meseci bude v.d. predsednik, dok zvanični organi i sve instance ne izaberu i imenuju njegovog naslednika.

Stanković je inače, kao socijalista, bio na raznim funkcijama, a u vreme NATO agresije bio je i na dužnosti predsednika opštine Vranje.

SSB

Komentari

Jedna sudija sto se sminka usi obrve nos dobila krivicnu prijavu,jos nije obavestena ali bice obavestena uskoro.

Što pre da ode ovaj bezobrazni, mutavi i nesposobni čovek koji je sve dobio zahvaljujući političkim vezama

Dine dine izgura gu penzijčku

Najnesposobniji predsednik u istoriji sudstva je Sida,hovek je kompletno izgubljen.hitno najuriti u penziju da ne unistava sud.

I ovu treba preko puta što pre.

Dragana Markovic Ilic treba da ode sto pre sa funkcije predsednika Viseg suda u Vranju. U Visem sudu napravila je javasluk da se presude mogu kupovati, da se sudi prema poznanstvu i rodbinskim vezama. Dzaba se poslepodne moli po crkvama da joj bog oprasta grehe kada ih svako jutro ponavlja na poslu

To je tačno sve, uskoro ćete videti šta rade sve sa dokazima. Uskoro.

Džabe se moliš sestro....!!!!

Ma is bre vise iz zivots Suda.gletava pogaco.

Kakav odlazak, sacekajte jos neku fontanu da stavi u dvoristu. A mozda sprovede i Nijagarine vodopade, valjda misli da ce da gura vecno, gresis spodobo tako su i dinosaurusi misllili.

Samo da vas podsetim, džaba se molite u crkvi i nosite marame, suze nedužnih će ve stignu.

Najnovije vesti

Novi zamah korone na jugu »

Na jugu Srbije u porastu su i broj i procenat novoinficiranih korona virusom, pokazuju poslednji podaci Zavoda za javno...
ZutoCvece