STANIMIROVIĆ: SRS izlazi na izbore

Opominjući da je Srpska radikalna stranka (SRS) nacionalna i državotvorna stranka, sa programom od oko 100 tačaka, predsednica GrO SRS-a u Vranju Bobana Stanimirović kaže da povodom izbora u ovoj partiji nema dilema.

- Sva otvorena pitanja želimo da rešavamo kroz skupštinsku debatu, za skupštinskom govornicom. Mi smo uvek poštovali volju građana, i samim tim stav SRS, centale i svih opštinskih odbora SRS je taj da ćemo mi izaći na izbore. Samo se izborima menja vlast. A nakon izbora zavisno od rezultata pravićemo koalicije - kaže Stanimirović.

Ona naglašava da je stav SRS-a da će izbore bojkotovati samo one stranke koje nemaju političke program, ili čiji su program od danas za sutra i čije se ideje stalno menjanju.

- Oni će na taj način pokušati da dođu na vlast, mimo volje građana, jednim nasilničkim ponašaljem, a to će im omogućiti da i dalje pljačkaju ovaj narod koji je isuviše ispljačkan i siromašan. A sve to će raditi samo iz svojih ličnih interesa, kako bi se oni bogatili - kaže Stanimirovićeva.

Podsećamo, Tim TRI, udruženje građana iz Vranja za 4. septembar zakazalo je tribinu na temu „Izbori ili bojkot“, koja će biti održana najverovatnije u nezavršenim prostorijama Info Vranjskih, pre svega zbog opstrukcije koju vlast vrši nad ovom idejom.

Zato Tim TRI, kao osnivač Info Vranjskih, poziva sve građane i ostale zainteresovane da prisustvuju tribini i iznesu svoje stavove po ovoj, reklo bi se najosetljivijoj temi srpskog društva u ovom času.

SSB

Komentari

СРС предводи сарадник државне безбедности и агент провокатор Шешељ који је неизмерно зло нанео и још увек наноси српском и другим народима овог региона. Кад се буду отвориле архиве безбедносних структура то ће се и показати. Човек који је наредио свом телохранитељу да брутално претуче човека који га је бесплатно и здушно бранио пред судом у она времена када је било тешко наћи браниоца за политичке деликте заслужује само презир. А зашто сада не критикује онога ко му је поцепао странку док је њему било најтеже, док је био у затвору Хашког суда него му се додворава?!

Hahahahah, parodija,. Gde nađoše ovu domaćicu. Idi bre bavi se porodicom, zalivaj bre baštu. Odakle ih samo izvuku kao iz "naftalin"

Najnovije vesti

ZutoCvece