STAJIĆ na čelu SUDIJSKE ORGANIZACIJE

Novi predsednik sudijske organizacije u Vranju je Dejan Stajić, trenutno sudija Fustal lige.

On je izabran na vanrednoj sednici skupštine Gradskog fudbalskog Saveza Vranja, uz novo rukovodstvo.

Protivkandidat  za ovu funkciju trebalo je da bude Jasmina Zafirović, internacionalni sudija za žene, ujedno i na B listi sudija Srpske lige „Istok“, ali je njena kandidatura je odbačena kao nevažeća, zbog neispunjavanja  određenih uslova.

Nezadovoljni delegati koji su bili za Jasminu Zafirović, napustili su Skupštinu, ali je ostala većina koja je poverenje ukazala Stajiću.

- Želim da se svi ujedinimo, da zajedničkim snagama krenemo napred za dobrobit fudbala i sudijske organizacije ne samo u Vranju i Pčinjskom okrugu, nego i u FS Srbije.

Trudiću se da najbolje mlade sudije napreduju na listama, a mi smo tu stariji da im pomognemo u njihovom razvoju - rekao je Stajić, a prenosi Sporstki žurnal.

Dejan Stajić je podoficir Vojske Srbije. Suđenejm se bavi od 1997. godine, a od 2010. godine je savezni fudbalski sudija.

Dugo godina je sudio utakmice Srpske fudbalske lige.

Na Skupštini su izabrani i novi Izvršni i Nadzorni odbor sudijske oorganizacije.

Najnovije vesti

Vranje SADI drveće!!!!!! »

Sasvim neočekivano i iznebuha, ogoljeno Vranje potpuno ruinirane životne sredine puključilo se u sasvim suprotnoj akciji...

KORONA NA JUGU: Dalje smirivanje »

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 397 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 91 je poziti...
ZutoCvece