SSP: Sprema li vlast novu INVESTICIONU PLJAČKU?

Ovog ponedeljka Sranka slobode i pravde Dragana Đilasa izašla je sa novim saopštenjem, koje se, ovoga puta, bavi budućnošću, sada, izgleda, vidljivoj samo u obrisima.

Saopštenje prenosimo u celini.

- Svedoci smo da partija i bratija svakog dana nezadrživo tone kao Titanik.

Centrala stranke SNS- a smenjivanjem Stefanovića narodu, blago rečeno, pokušava da "zamaže oči" .

Smene po mesnim, lokalnim, opštinskim i gradskim odborima idu jako stidljivo i polako.

Atmosfera u svim tim odborima je blago rečeno, neprijatna jer se vladavina partije i bratije bliži kraju, pa su svi akteri zbog svega toga nervozniji.

Takva jedna "nervozna" atmosfera bila je, kako kažu, na poslednjoj sednici gradskog veća u Vranju, gde je većnik za infrastrukturu, Protić, otkazao poslušnost gradonačelniku time što nije želeo da podrži jednu tačku koja se tiče generalnog urbanističkog plana grada Vranja.

Postavlja se pitanje, šta je to većnik video u toj tački pa je nije podržao i da li je to uradio zbog toga što se ona možda PREVIŠE kosi sa zakonom?

Podsećanja radi, pre par meseci je taj isti većnik bio lični izbor gradonačelnika.

Taj isti većnik je potpisao upotrebnu dozvolu za pozorište, pa se sada pitamo, šta je to oko čega se tako dva dobra prijatelja nisu složila ?

Da li je nepodržavanje detalja iz generalnog urbanistickog plana od strane arhitekte čija je uloga a i struka da donosi odluke o infrastrukturi grada, u stvari dokaz da se od njega traži nešto što je PREVIŠE van zakonskih standarda ?

Postavljamo pitanje, da li se Gradu Vranju sprema neka nova investicija koja će biti preplaćena za nekih novih 900.000 evra? – kaže se u saopštenju GrO SSP-a u Vranju.

NIV

Komentari

Znači puca uzduž i popreko. Što se grbo rodi vreme ne ispravi.

Zato su u gradsko veće takvi "likovi" da glasaju za sve. Lele Gonzi kako li je podneo da mu neko kaže alo neću u kriminal?

Arhitekta čovek neće da odgovara sutra dok ove bambule samo glasaj za fotelju i pustu platu. Bravo Protiću objasni mu da ovo nije Gornji Stajevac

Svakim svojim gestom Milenković govori o sebi, time što se krije od građana, nema ga na ulici, pojavljuje se samo u grupi sa mnogo svojih ljudi, pokazuje njegovu nesigurnosti. Nikoga građani ne mrze, još manje njega, ali on nema razumevanja za te iste građane koji mu govore da okružen ekipom poltrona, lažova, prevaranata i sitnih interesdžija diskredituje sebe. Ne može nas ubediti u svoje časne namere i poštenje, družeći se sa ljudima bez moralnih kvaliteta.

Pa naravno da će "veliki voda" da se pere i da smenjuje Slinu preko najmanjih odbora. Može glatko da ga smeni kao predsednik. Ali nema m...za to. Sigurno ima zajedničke manevre sa Slinu. Ali sve se zna. Zna se za 25 milijarde dolara koje je do sad POKRAO od Srbije sa Bate. A Slina sigurno nešto zna. Treći u svetu prvi u Evropi a narod trpi za hleb. Dovoljno za prostu masu.

SPREMA SE GRADU NOVA PLJACKA . DRPAJ JOS DOK SI NA VLASTI

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece