Sremice srećnije od žokica, Srem – ŽOK Vranje 3:2

Ženski odbojkaški klub Vranje, u okviru četvrtog kola šampionata Prve lige Srbije, poražen je na gostovanju u Sremskoj Mitrovici od domaće ekipe Srema rezultatom 3:2.

U dugom i neizvesnom meču, "žokice" su se veoma dobro držale do poslednjeg, petog seta, a tada je pad koncentracije učinio svoje, pa su važni bodovi ostali u Sremskoj Mitrovici.

Bez obzira na ovaj poraz, Vranjanke su i dalje u "gornjem domu" na tabeli Prve lige, gde zauzimaju četvrto mesto sa sedam osvojenih bodova.

Priliku za popravni i proboj ka vrhu tabele, odbojkašice Vranja imaju već u sledećem petom kolu, narednog vikenda u Vranju, kada im u goste dolazi tim Omladinca iz Novih Banovaca koji je objektivno slabijeg kvaliteta od Vranjanki, što je šansa za domaće odbojkašice da osvoje važne bodove u ovom šampionatu.

Komentari

Ova Panda stvarno dobro igra,samo napredno!

Dok je Djedovic tu propast.

Kako narod ne moze da shvati da Djedovic Dusan mora biti nahuren iz kluba. Pronalazi trenera iz Krusevca kohi vidi sa tribina utakmice, zar Vranje nema lucencirane trenere, ima ih naravno ali ne zelu niko sa ovim prevarantom

Osvestite se narode svi kohi radite u sportu , uzadjite na ulice i traxite smenu Nenada Djordjevica lokalnog ministra za sport koji gazi sve klubove koji ne zele diktaturu jednog coveka. To je sramita za grad da se klybovi gase

Najnovije vesti

ZutoCvece