SRBIJA NA UMORU: Vranje DRUGO po INVESTICIJAMA!

Grad Vranje je na konkursu ,,Šampioni lokalnog razvoja 2018/19", koji su organizovali Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj i RTS osvojio drugo mesto, javlja zvanični gradski sajt.

Na svečanosti tim povodom organizovanoj u Beogradu, u prisustvu mnistara Zorane Mihajlović i Branka Ružića, priznanje je primio, ako je verovati sajtu, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, u pratnji socijalista, većnika Nebojše Zupančića i Bobana Stankovića, koordinator Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.

Na konkursu su učestvovale 33 lokalne samouprave sa 42 prijave, a Vranje je dobilo ovo priznanje za najbolju praksu u privlačenju investicija, naglašava gradski sajt.

Ovde nije loše postaviti pitanje na koje niko od SNS-a, a očigledno i njihovih partnera iz SPS-a, neće da odgovori: kakve su to investicije u Vranje, ko je, kada, za koliko novca i sa kojim uspehom investirao ovde?

Bez ozira na političku pripadnost, simpatije ili antipatije, ako je Vranje, gotovo bez ikakvih investicija godinama, od „Geox“-a naovamo, drugo u Srbiji po investicijama, kako li je onim jadnim lokalnim samoupravama koje su na trećem, desetom ili 30. mestu?

Kad su ovi i ovakvi Vranjanci „vicešampioni“, kako li je onima iz druge lige, i gde to, zapravo, ide Srbija, sa ovim i ovakvim šampionima?

Pokrovitelj ovog projekta je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u partnerstvu sa Razvojnom agencijom Srbije.

SSB

Komentari

..kakva sprdnja i zajebancija sa ovim laznim gradonacelnikom...
...pa je on jos i siguran da 'nagrada' ide u prave ruke...vo imjaoca..
bivsi komsija, gde su te investivije, de pokazi nam..gde su nove fabrike i nova radna mesta...gde..
...male su ti usi bile kad si bio mali, trebao sam jos da ti ih izvucem...brzi gonzalesu...

Kakav showman ovaj Gonzara, lik se totalno pogubio.
Umesto da ide po pare u Beograd, on ide po plaketice.
Umesto da otvara fabrike, on otvara koverte.
Umesto da se sam povuce ovako jadan i nesposoban, on nas i dalje jasi.
Covek djon obraz, bez znanja, srama, morala...
Stoka nesposobna, koja svakim danom sve vise i vise iritira nas obicne gradjanine svojim nadmenim stavom, satro nesto zna i razume, a blene kao tele u sarena vrata.

...na sledecem 'velikom' uspehu, ovog laznog gradonacelnika, pisacu o njegovom postenju...
..on je toliko posten, da bez 5000 evra ne zapocinje ni razgovor...
..ali, otom-potom...

Pristo mi je neprijatno koliko nam dobro ide. Lazu vas da ste gladni i siromasni, najnapredniji ste.

Doći će im taj Boban glave.Polako,sa beograđankom, neprimetno čisti teritoriju i priprema je za napad SPS-a.Polako zauzimaju načelnička mesta.Sve informacije imaju i šalju ih centrali.Centrala sa povezom na očima zna svaki kutak GU i kao RIZIKO.Ako ste ikad igrali, mozete pretpostaviti sta ce Vam se desiti.Ti nu ni nu,ti nu ni nu.

Fasisticka bagra laze . Pravi predstave ali za koga? Vise narod ne veruje. Ni oni u to ne veruju. Izdajnici srpskih nacionalnih interesa i kosova. Da imamo vojsku zavela bi vanredno stanje i pohapsila bagru. Al mi nismo drzava. Mi smo kolonija.

Strašno koliko može da doseže jedna ljudska glupost. Vranje drugo po investicijama. Vranje, vranjanci od toga ovih par godina nemaju ništa a pogotovo za vreme vladavine ovih nesrećnika tj. oni nisu nesrećnici već vranjanci. Oni su jedne štetočine, jedni nepismenjaci što ne možemo dati pravi opis. Šta je lokana vlast dobila od investicija. Gde su tolika radna mesta koje su oni obećali. Gde su te silne fabrike u bescarinsku zonu, gde su nove fabrike u industrisku zonu Bunuševac. Nema ništa od toga. Naš mili Gradonačelnik Milenković izigrava "dvorsku ludu", slika se, pozira, zapošljava rođake i kumove a da ne prišam o partiskim kadrovima koji su zapošljeni po sistemu jedno radno mesto a tri radnika. To je realnost grada, o Srbiji ne želim da komentarišem. Sve informacije dobijamo preko Pinka, Hepiya a u poslednje vreme i RTS-a kao produžene ruke informatora vladajuće stranke. Zato im ne odgovaraju Vranjske, Danas i još mali broj nezavisnih glasila. Gledam koji šund prilikom dodele priznanja. upoređujem kao "zvezde granda". Toliko kiča i neprofesionalnosti. Toliko o Invseticijama, rukovodstvu i životu Srbije. Ja stalno kažem "Napredno, nema šta"

Ne mogu da verujem kakvi ste to ljudi, vi novinari, sve izvrnete i sprdate se sa svacim. Lepo pisete u tekstu, a i na svim ostalim medijima je objavljeno, ali afirmativno, za razliku od vas, da je ``Vranje dobilo nagradu za dobru PRAKSU...``. Eto, sve vam je receno, ali vi izvrcete. Da li su Gonzi, Nesi graditelj, Zupe, Pesa vozac teretnog vozila, Zorka igraorka i dr DZEKIL MICE, a posebno dokazan i od strane vlasti osudjen Denzi na PRAKSI u gradskoj upravi? Jesu. Da li su reprezentativni primer ispraksovanih? Jesu! Pa sta hocete, red je da ih neko nagradi. Jesu predlozili PRAKSU podizanje JARBOLA, da li su uveli PRAKSU letovanja sluzbenim automobilom marke Insignija o trosku poreskih obveznika, jesu uveli PRAKSU davanja neispunjenih obecanja i PRAKSU laganja naroda, jesu uveli PRAKSU rusenja kioska, jesu uveli PRAKSU poskupljivanja svih komunalnih usluga i PRAKSU DRANJA NARODA........... Pa jesu zasluzili kao praktikanti da poloze zavrsni ispit. I vi ga po PRAKSI PRETERASTE!

Digli ste toliku dreku sto smo drugi, zamislite da smo prvi, pa da moramo da i drugima prikazujemo nasu investicionu zaslugu. Zato je Gonzi poveo sa sobom dva uspesna privrednika, da pokazu Srbiji sta je naprednjacko-socijalisticko investiranje. iNapravis kriminal na carini, posle taj novac operes kroz kolace i srebro i dobijes mesto u gradskom vecu. A jos zanimljiviji primer je sef kancelarije, mali sefcic sa skromnom platom od 50.000 dinara i Pristinskim fakultetom, dokaze kako se postaje uspesan, izgradi objekat od nekoliko stotina hiljada eura, mozda i milionce, napravi hacijendu na vlasini, kupi stance u prestonici i pravi se suntav. Pa kako da ne budemo prvi?

Kako je Bosilegradu, gde se fabrike zatvaraju a investitori gone? Na kraju prošle godine "Kalinel", jedina bugarska investicija u proteklih sto godina napustio je Bosilegrad a 110 radnika je ostalo bez posla.

Babacko postao si news.net. ☺ haha. Ajde bre koje investicije koga oni lazu.

Najnovije vesti

Vranje SADI drveće!!!!!! »

Sasvim neočekivano i iznebuha, ogoljeno Vranje potpuno ruinirane životne sredine puključilo se u sasvim suprotnoj akciji...

KORONA NA JUGU: Dalje smirivanje »

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 397 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 91 je poziti...
ZutoCvece