Sramota vredna 300 miliona

Pre tačno osam godina, na današnji dan izgorelo je pozorište "Bora Stanković" u Vranju.

Danas, osam godina kasnije, direktor tog pozorišta Nenad Jović tim povodom nije se oglasio ni na jedan način, nije uputio nijedan dopis medijima, niti na bilo koji drugi način obeležio ovaj strašan datum u istoriji Vranja.

Jović će se, verovatno, kao i svi naprednjaci, izvlačiti da nije mogao da radi zbog pandemije virusa COVID-19, ali je pandemija bila i pre tačno deset dana kada je Jović sa svojim stranačkim drugovima stajao ispred SNS-a i slavio "najveću pobedu u istoriji Srbije”, pa ga to nije sprečilo.

Na Facebook stranici "Pozorište Bora Stanković" pre nekoliko sati objavljen je kratki opis uz nekoliko fotografije.

- Na današnji dan 2012. do temelja je izgorela zgrada pozorišta "Bora Stanković". Danas je to moderna, odlično opremljena zgrada, koja služi za ponos svim zaposlenim u pozorištu i u celom gradu - stoji u ovom Facebook statusu.

Sramno ćutanje Nenada Jovića ne zbunjuje više nikoga, jer je ovaj čovek ćutao i o mnogim drugim stvarima - ćutao je o tome da zgrada pozorišta više nije samo vlasništvo tog preduzeća, već i bioskopa, ćutao je o padu ventilacionog sistema u gledalište, ćutao je i o neradu ove ustanove sve od oktobarskih “Borinih pozorišnih dana”, ćutao je o odbacivanju jednog Željka Hubača iz Programskog saveta...

Jović toliko ćuti da se mnogi sa pravom pitaju da li uopšte zna da govori.

A možda je i problem to što dolazi iz realnog sektora, sa tezge iz jednog ovdašnjeg marketa.

Ili je čovek jednostavno naprednjak, kao takav.

Ostali naprednjaci nisu ćutali, nego su dan paljevine Pozorišta obeležili tako što su počeli da naplaćuju parkiranje u ulici u kojoj se nalazi zgrada Pozorišta, baš na ovaj dan.

Ali, nisu oni krivi. Naprednjaci su to.

MSB

Komentari

Nema odgovornih ali korona sustize

Pa vi li nesto ocekujete od njega?
Decko je slucajno zalutao tu i to je kraj price.....

Тај паланачки дилетант ни не зна чега је директор- његово кретање је било до Чешаљ и надоле,а откровење постојања нечега што се зове позориште му је генерацијски и еволутивни скок.

Decko se lozi na Peaky Blinderse pa nosi onu kapu. Misli da je retro. Lik ne ume kasu u Rodu da zatvori a kamoli Pozoriste da vodi.

TO JE SELJAČINA NE IZIVLJENA.

Nije taj kasir iz rodu kriv
krivi su oni sto su mu dali da bude u toj ustanovi
on je zalutao i ne zna gde se nalazi i sta ga je snaslo

Svi postavljeni funkcioneri su katastrofa pocev od preduzeca pa do opstine tako da je i on jedan od promasenih slucajeva
To je Vranjski rijaliti sou.

Zamislite nebulozu. Novine treba da objave da je pozoriste u isto vreme i dobilo od MUPa i protivpozarnu dozvolu, sto znaci da vise nece da gori.

Najnovije vesti

ZutoCvece